avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru modificat
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru modificat

Buna ziua,
In anul 2005 am cumparat un teren intravilan in com Pantelimon iar in cadastru (fisa corpului de prorietate) imi apare ca terenul meu este marginit pe una din laturi de un drum comunal. Anul acesta am vrut sa vand terenul si am facut masuratori topografice cu o firma din Bucuresti ( nu cu cadastristul din Pantelimon) si terenul meu a inghitit drumul comunal, fiind acum vecin cu padurea, suferind o translatie dubioasa. Am fost la primarie si primarul mi-a spus ca trebuie sa rezolv problema cu cadastristul comunei. Intrebare mea este ce trebuie sa fac acum: sa merg la oficiu de cadastru Ilfov sau sa ma judec cu primaria sau cadastristul (care mai are procese pe rol)? Dupa parerea mea cadastristul a facut mari magari si nu stiu cum sa rezolv problema mai repede (clientul asteapta si eu sunt presat cu banii).

Cel mai recent răspuns: ama , utilizator 07:59, 26 Septembrie 2008
probema este ca din 2006 sistemul de masuratori cadastrale s-a modificat. Sitemul este STEREO 70 SI PERMITE VERIFICAREA LUCRARILOR CADASTRALE PE ORTOFOTOPLAN. IN SITUATIA PRECIZATA ESTE VORBA DESPRE SUPRAPUNERE DE TERENURI MOTIVATA FIE DE ERORILE MASURATORILOR ANTERIOARE SAU DE SCHIMBAREA PLANURILOR PARCELARE DE CATRE PRIMARII
CAUZA TREBUIE CAUTATA IN AMBELE SITUATII DAR TIND SA CRED CA ESTE VORBA DE O SCHIMBARE A PLANURILOR PARCELARE DE CATRE PRIMARIE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema incheiere documentatie cadastrala Adytzu72 Adytzu72 se poate intocmi cadastru daca sunt neintelegeri cu privire la suprafatele de teren la doi proprietari alaturati ? Se da urmatoarea situatie: exista pe o ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare tutuianu tutuianu Bunica mea are un teren care este mai mic in suprafata decat in titlul de proprietate. As vrea sa fac cadastru si toate actele necesare. Poate fi pusa in ... (vezi toată discuția)
Teren, 2 proprietari riteayana2005 riteayana2005 In 2012 am achizitionat de la banca, prin licitatie un teren care era ipotecat. I n ideea in care banca nu se joaca cu actele de proprietate in ... (vezi toată discuția)