avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Echivalare studii efectuate in Spania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Echivalare studii efectuate in Spania

Va scriu in numele unei prietene care locuieste in Spania din 2003 imediat ce a finalizat in Romania 5 clase.Acolo a continuat studiile pana in anul 2007 in Educacion Secundaria, apoi in 2010 a obtinut bacalaureatul. Anul acesta a venit in tara si la inscrierea la o facultate din Romania i sa cerut diploma de bacalaureat din Spania vizata cu Apostila Conventiei de la Haga. Intrebarea mea este ea trebuie sa puna aceasta apostila acolo in Spania sau vine cu actele si i se pune aici in Romania? . Si inca o intrebare: care sunt institutiile competente sa puna aceasta Apostila?
Va multumesc:)
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 15:37, 6 Noiembrie 2011
Apostila se obtine din Spania: [ link extern ]
Fiecare stat apostileaza actele eliberate de autoritatile sale, deci prietena dvs. va apostila diploma la prefectura de care apartine orasul sau comuna in care are domiciliul.
va multumesc mult, am si anuntat-o in urma raspunsului dvs.

O zi buna!
Numai bine!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde trebuie sa merg pentru apostila si cat costa? magdutza2010 magdutza2010 Salutare!!!!!!! Vreau sa imi iau baietelul de 6 ani cu mine in Spania.Ideea este ca am nevoie de certificatul lui cu apostila,pt a-l inscrie la ... (vezi toată discuția)
Echivalare diploma cetatean european pentru admiterea la facultate in romania alexandracdr alexandracdr Am nevoie de echivalarea diplomei de sfarsit de liceu din Portugalia, problema inampinata are de a face cu Apostila de la Haga. Am intrat pe site-ul CNRED si ... (vezi toată discuția)
Apostilare acte _Andra30 _Andra30 Buna ziua! Doresc sa plec in Germania si am o intrebare cu privire la pregatirea actelor. Diploma de bacalaureat a fost eliberata in Braila, eu aflandu-ma ... (vezi toată discuția)