avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... adeverinta de venit agricol
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

adeverinta de venit agricol

buna ziua.am o intrebare,dak ma poate ajuta cineva.in cadrul unei primarii,de la care compartiment se elibereaza adeverinta de venit agricol(activitate nesupusa impozitarii)?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 12:17, 3 Noiembrie 2011
sincer, nu sunt sigura, dar cred ca de la Registrul Agricol...de acolo mi-am scos eu o adeverinta...nu chiar pe acelasi obiect, dar intrebati la impozite si taxe...si va vor indruma spre compartimentul in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de venit agricol saracutana saracutana buna ziua.de la care compartiment din cadrul unei primarii se elibereaza adeverinta de venit agricol(activitate nesupusa impozitarii)? (vezi toată discuția)
Am cumparat in 1996 cum devin proprietar Bazavan Bazavan in anul 1996 am cumparat mai multe terenuri in baza unei adeverinte eliberate de primarie.le am inscris in registrul agricol la mine,platesc de atunci ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla dacă un teren a fost vândut? MadalinaET MadalinaET Buna ziua, de curând am fost la primărie pentru a ma interesa de pământul agricol al bunicii mele pe care dorim sa îl vindem și am descoperit ca bunicul ... (vezi toată discuția)