avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... carnetul CEC in care ultima operatiune s-a facut in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

carnetul CEC in care ultima operatiune s-a facut in 1990 mai e valabil?

Va rog sa-mi spune-ti daca mai sunt valabile carnetele de CEC IN CARE ULTIMA OPERATIUNE S-A FACUT IN ANUL 1990?
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
adelina_bogdana, utilizator
Cel mai recent răspuns: sly_alexa , utilizator 19:58, 3 Noiembrie 2011
se pare ca nu,eu inca mai sper in ceva pozitiv,dar in afara de o valoare sentimentala,si mie mi-au recomandat sa-l vand unui colectionist ca iau mai mult pe el .. ;-)si zau nu-mi convine deloc.eu aveam actualizata dobanda pana in '92,care oricum an de an trebuia sa intre in automat,si nu am scos niciodata bani de pe acel libret... dar ce sa facem..asta e tara noastra,noi cetatenii romaniei,oameni de rand nu am fost niciodata tutelati de stat :-( e rusinos,e strigator la cer,etc...E TRIST

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire librete cec IdorasCorina IdorasCorina Buna ziua. Numele meu este Corina Idoras. In anul 1978 mama mea Militaru Niculina a facut un libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme in ... (vezi toată discuția)
Care ar fi valoarea unui cec de 5000 lei din 1981 in zilele noastre? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In 1981 bunicii mi-au facut un cec in valoare de 5000lei de care probabil au uitat.Titulara cec-lui sunt eu,bunicul fiind imputernicit.Dupa ... (vezi toată discuția)
Valabilitate instrumente economisire cec liviul68 liviul68 Sunt posesorul unor librete CEC \"cu dobanda pe termen\" si \"cu dobanda si castiguri in autoturisme\" emise in anul 1985. Doresc sa stiu daca in prezent mai ... (vezi toată discuția)