avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Chitanta cu numele platiorului!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Chitanta cu numele platiorului!

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:
Impreuna cu fosta sotie avem in comun 2 imobile si nu am facut partajul. M-am prezentat sa platesc impozitul pe imobilul in care locuiesc eu. Acolo este inregistrata doar sotia ca proprietar, iar chitanta urma sa fie eliberata pe numele ei, desi imobilul este bun comun dupa cum reiese si din extrasul CF.
Am solicitat sa fie adaugat pe chitanta si numele meu sau sa scrie "Achitat de..."
si am fost refuzat pe motiv ca nu se poate!
De fapt se poate sau nu ca atunci cand platesti un impozit sa scrie pe chitanta si numele celui care a dat banii? Cum sa procedez?

Alte discuții în legătură

Mostenire mar4905 mar4905 Am o nelamurire si sper , sa fiu lamurit...sunt proprietar mostenitor cu act de unic mostenitor a unui apartament,:dupa anul 1992 pana in 1994 am preluat ... (vezi toată discuția)
Chitanta de plata la intretinere ContSters110396 ContSters110396 Buna ziua... As dori sa ma lamuriti in ceea ce priveste urmatoarea situatie: ...Proprietar al apartamentului in care stau este tatal meu care nu mai ... (vezi toată discuția)
Divort ankalupu ankalupu daca m am despartit de sotie si in timpul casatoriei am luat o casa si am facut un copil.daca fosta sotie sta in casa cu copilul si plateste ea impozitele la ... (vezi toată discuția)