avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitate studii pentru contractuali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitate studii pentru contractuali

as dori sa stiu mai multe despre vechimea in specialitatea studiilor . in momentul de fata sunt angajata pe post contractual . din 2007 detin licenta pentru SSD in administratie publica ,iar din 2008 licenta facultate tot administratie publica.abia din anul 2009 am fost trecuta la S consilier I . Deci practic fac aceleasi lucruri prin fisa postului ce am facut de 14 ani la acelasi loc de munca doar ca din 2007 am si prerogative de putere publica.In acest caz, care este , in momentul de fata, vechimea in specialitatea studiilor?
Cel mai recent răspuns: arodan , utilizator 15:46, 3 Noiembrie 2011
Perioada de cand ati fost admisa la examenul de licenta si ati fost incadrata pe studiile corespunzatoare, adica doar din 2009 si pana in prezent.
perioada cand am terminat facultatea si luat licenta a fost 2008 nu 2009. incadrata pe studii superioara abia din 2009. practic am pierdut un an. si atunci cum calculez. asta in conditiile in care vechimea ,cred eu, se calculeaza din momentul terminarii cu licenta a facultatii. sau gresesc?
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
arodan, utilizator
Puteti sa fiti absolvent de X facultati, daca sunteti incadrat pe studii medii - acea perioada nu constituie vechime in specialitatea studiilor superioare, ci doar de cand sunteti incadrat pe studii superioare (trebuie sa fiti angajat efectiv nu doar absolvent), adica 2009!
ok. am inteles.dar tot am pierdut un an.nu? deoarece nu s/a transformat postul din SSD iin care eram incadrata in S in anul cand am luat licenta
arodan a scris:

ok. am inteles.dar tot am pierdut un an.nu? deoarece nu s/a transformat postul din SSD iin care eram incadrata in S in anul cand am luat licenta

Nu avea nimeni nici o obligatie sa faca trasformarea postului doar pentru va ati absolvit dvs. facultatea. Angajatorul ( chiar statul fiind acesta) transforma posturile in functie de necesitatile acetuia nu in functie de ce scoli urmeaza angajatii.
Altfel spus nu ati pierdut nici un timp...... ati castigat de la data transformarii postului, si in prezent puteati sa aveti tot o functie pentru studii medii chiar si cu facultatea terminata.

Alte discuții în legătură

Salarizare personal contractual! florinsadova florinsadova Sunt incadrat pe functia de inspector IA la o primarie si am absolvit SSD sectia TCM in anul 1992 .Precizez ca lucrez in domeniu la serv. termoficare.Anul ... (vezi toată discuția)
Studii superioare nerecunoscute zama cristian zama cristian Ce se intimpla cu cei ce au terminat facultati neacreditate, carora le-au fost date adeverinte de studii ce sunt valabile pentru un an, nu li s-a eliberat ... (vezi toată discuția)
Reincadrare studii superioare octaviac octaviac Buna ziua. Lucrez la Biblioteca Judeteana Bistrita Nasaud de 12 ani. Sunt incadrata cu studii SSD pe postul de bibliotecar (am absolvit Colegiul Universitar de ... (vezi toată discuția)