avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de fidelitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de fidelitate

Lucrez în învăţământ din anul 1999.În anul şcolar 2002-2003 am fost încdrat ca suplinitor necalificat şi ca atare în 15 iunie mi-a încetat angajarea. La 1 septembrie am fost încadrat din nou de data aceasta ca suplinitor calificat ,iar de atunci am continuitate în învăţământ. Pot beneficia de spor de fidelitate ?

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil - invatamant Felicia D Felicia D Am lucrat in invatamant ca profesor suplinitor calificat in perioada 1 .09.1999 - 31. 08. 2001. In perioada din 01.09.2001 – 31.12.2001 am fost în ... (vezi toată discuția)
Spor de stabilitate invatamant sucice sucice Buna seara, As dori sa aflu o parere avizata la situatia pe care v-o prezint. Lucrez in invatamant din 1991 ,ca suplinitor necalificat pana in 2003 iar din ... (vezi toată discuția)
Calcularea vechimii in invatamant sandita75 sandita75 as vrea sa stiu cand trec la vechimea de peste 10 ani in invatamant. sunt angajata din 01 sept 1998 ca necalificat, cu contracte pe perioade determinate, dupa ... (vezi toată discuția)