avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... administratorul cumpara o adresa de web pe care firma ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

administratorul cumpara o adresa de web pe care firma face magazin on line

administratorul (si actionar 50%) detine un domeniu web (adresa web) pe care o incredinteaza spre folosire firmei. aceasta foloseste adresa respectiva pentru a infiinta un magazin on line.(achizitioneaza scriptul, il instaleaza si il administreaza). Acum celalalt asociat pretinde ca administratorul sa cedeze firmei adresa respectiva spunand ca a el nu a stiut ca adresa web a fost a administratorului. si se considera pagubit.
Intrebare: are actionarul "reclamant" castig de cauza?

Alte discuții în legătură

Achizitie facuta de o alta persoana cu datele firmei noastre diananis diananis Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste reaspunsuri la urmatoarea problema: - o persoana care ne este cunoscuta (mie si sotului) a facut o achizitie de la ... (vezi toată discuția)
Doresc sa fac un pfa (prestare servicii -vanzare online), am cateva ... lucia/oana lucia/oana doresc sa fac un pfa (prestare servicii -vanzare online) am cateva neclaritati 1 se poate ca situl web unde vand sa nu aibe numele meu ? inteleg cap pfa iti ... (vezi toată discuția)
Se poate functionare societate 4 ani fara ca un actionar 50% sa semneze macar un act? + cedare actiuni avramignat avramignat Buna ziua, Societate comerciala cu 2 asociati 50-50 si 4 administratori. Eu si asociat si aministrator in firma. De 4 ani nu am mai avut nici o legatura cu ... (vezi toată discuția)