avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire

Am si eu o intrebare exista imputernicire auto fara sa fie prezent imputernicitul in fata notarului
Cel mai recent răspuns: Lorantvirag , utilizator 23:54, 3 Noiembrie 2011
da, este necesara doar prezenta proprietarului care face imputernicirea...dar cu copie buletin imputernicit
Si totusi cand mergi la un notar spune ca exista numai contractul comodat si trebuie sa fie prezenti ambele parti e adevarat sau e o chestiune de bani?
Puteti raspunde la aceasta intrebare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire la notar fara persoana imputernicita (iesire auto din ro) kvremus kvremus Buna ziua, Va solicit ajutorul intr-o privinta: un prieten de-al meu, roman, se afla in Italia (are si acte de Italia) si a cumparat o masina noua din ... (vezi toată discuția)
Solicitare asociatia de proprietari mihai.nutzy1995@yahoo.com mihai.nutzy1995@yahoo.com Am solicitat printr o cerere tip de la Adp sector 2 bucuresti pt un loc de parcare sa ateste ca locuiesc la adresa din imobilul care apartine de AP si dna ... (vezi toată discuția)
Imi spune cienva daca e posibil de facut o imputernicire pe o ... holod8 holod8 Imi spune cienva daca e posibil de facut o imputernicire pe o persoana ca dupa ea sa faca un contract de comodare auto pentru un cetatean din Republica ... (vezi toată discuția)