Buna ziua!
Suntem 2 studenti chiriasi de 1 saptamana intr-un apartament de 2 camere. Proprietarul a inchiriat apartamentul cu contract de inchiriere in urma cu 2 luni unui baiat (are viza de flotant pe aceasta adresa), iar noi am inteles ca acum ar trebui sa apelam la "noul proprietar " (baiatul acesta) ca sa ne facem viza de flotant.
Am inteles eu bine, sau poate si proprietarul de drept al apartamentului sa mearga cu noi pentru a ne face viza de flotant la sectia de politie?
- ati inteles grasit sau ati fost informat gresit!
- baiatul cu flotant nu va poate ajuta cu nimic! nu el este proprietar, prin urmare n-are nici un drept, decat sa locuiasca acolo in baza contractului pe care-l are.
- pt. flotant, apelati la proprietar, care va trebui sa vina cu dv. (cu actul de proprietate, sau cu CF-ul apartamentului si cu buletinul) si sa dea declaratie ca va primeste in apartamentul lui si este de acord sa va puna o viza (de maxim un an de zile). mai trebuie sa aveti buletinele dv. si plata unei taxe de 2 lei parca, cat si un formulat tipizat pe care-l gasiti acolo la Primarie.
Viza de flotant
bobeid
Buna ziua. Cu cateva zile un urma o persoana a incheiat un contract de inchiriere (in calitate de chirias) cu proprietarul imobilului. Toate bune si frumuase. ... (vezi toată discuția)