avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumularea vechimii in munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumularea vechimii in munca?

Vine un angajat cu urmatoarea problema: i se cumuleaza (prin insumare) vechimea de la un loc de munca cu vechimea de la un alt loc de munca part-time (unde a lucrat in paralel)? I-am raspuns ca nu, deoarece pare ilogic ca un om sa lucreze doi ani intrunul singur. Dumneavoastra ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 26 Septembrie 2008
:hm:
1. Nu era vorba de CO in mesajul initial , ci de calculul vechimii in munca
2. Oare vi se pare normal sa am mai multe contracte de munca in acelasi timp intr-un an si sa mi ia in considerare la calculul vechimii in munca fiecare c.i.m. separat ?
De exemplu, am 1 c.i.m. cu norma intreaga si 4 c.i.m. timp partial, toate in acelasi timp. Vechimea in munca este de 1 an de zile si nu de 5 ani ...
Prin urmare, este corect calculul facut de tudorvaleriu si nikol.ilea, cu privire la vechimea in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 joburi ana_web2000 ana_web2000 buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)
Daca ai un job full time de 8 ore si unu de 4 mai poti sa te angajezi part time si in alta parte pe 4 ore? keeNy keeNy Daca ai un job full time de 8 ore si unu de 4 mai poti sa te angajezi part time si in alta parte pe 4 ore? (vezi toată discuția)
Vechime calculată la contractul de muncă de 6 ore pe zi ionelanicoletastoleru ionelanicoletastoleru As dori să știu Cum este calculată vechimea în munca la contractul de muncă cu 6 ore pe zi (vezi toată discuția)