avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificare ptr. reziliere contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare ptr. reziliere contract

as dori sa-mi spune-ti cum sa adresez catre o persoana juridica, o notificare prin care sa-i aduc la cunostinta ca cer rezilierea contractului pe care l-am incheiat cu ea.
Ma intereseaza ce trebuie sa specific in notificarea pe care i-o adresez.
multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:22, 26 Septembrie 2008
depinde ce clauze sunt in contract.

subsemnata...cu dominciliul in.... prin prezenta va anunt ca reziliez unilateral contractul cu nr.... incheiat la data de....
nu uitati sa treceti data cand il reziliati

av. myra vasilescu
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2008
MYRA CIMPEAN , Avocat
Doamna avocat, ce-mi spuneti dvs. este poezie...
Oare nu trebuie sa specific clauza care nu a respectat-o? Motivul rezilieriii?

carmen silva a scris:

Doamna avocat, ce-mi spuneti dvs. este poezie...
Oare nu trebuie sa specific clauza care nu a respectat-o? Motivul rezilieriii?

Nu vă supăraţi, dar, după părerea mea, ceea ce întrebaţi dumneavoastră se cheamă proză de dragul prozei.

Oare nu trebuia să specificaţi despre ce contract este vorba? Este un contract cu executare dintr-o dată, supus rezoluţiunii, sau este un contract cu executare succesivă, supus rezilierii? Ce calitate aveţi în contract? Debitor? Creditor? Locator, locatar?
Oare nu trebuia să oferiţi mai multe amănunte dacă doreaţi un răspuns care să vă satisfacă exigenţele?
Eu cred că trebuia. Altfel, nu puteţi primi un alt răspuns decît acela la modul general pe care vi l-a oferit avokitten.

Liviu S.Bordaş
Buna dimineata,
domnilor nu am stiut ce detalii sa va ofer, daca stiam nu mai apelam la acest forum, nu-i corect ;)
in primul rand sunt propietara unui imobil, si am inchiriat imobilul unei societati. Patronul nu a respectat clauzele contractuale si de aceea cer reziliere.
deci cum scriu notificarea??
mai trebuiesc date si alte detalii?
:offtopic: Interventie moderator
Raspunsurile primite in acest forum au doar un scop informativ. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nimeni nu este obligat sa va dea un raspuns complet, corect si de actualitate. Trebuie sa discerneti singur in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii.

.......
Colegii mei v-au intrebat despre ce contract este vorba?
Ce clauza nu a fost respectata pentru a se putea cere rezilierea / rezolutiunea acelui contract?
Ce este stipulat in contract cu privire la rezilierea acestuia?
Daca ati prevazut un termen in care sa trimiteti notificarea cu privire la rezilierea unilaterala a contractului ? ... In mare, cam acestea r fi detaliile solicitate .... Poate colegii mei, doresc mai multe detalii.
Nimeni nu se poate pronunta cu exactitate...noi doar presupunem si dam idei, pareri sau sfaturi despre problema postata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract florin.g florin.g Buna ziua. Sunt beneficiarul unui contract de prestari servicii care nu cuprinde vreo clauza de reziliere. Contractul respectiv are o singura clauza ... (vezi toată discuția)
Declaratia unilaterală de rezolutiune Antik Antik Buna ziua, In cadrul unui contract de vanzare cumparare cu plata in 2 rate,prin care eu am transferat deja dreptul de propietate cumparatorului si s-a ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune aura1 aura1 Pot solicita rezolutiunea unui contract pentru executarea necorespunzatoare a unei obligatii? Executarea necorespunzatoare a unei obligatii reprezinta tot o ... (vezi toată discuția)