avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Închiderea exercițiului financiar 2024: Noutăți legislative și tratamente contabile

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Personal tesa sau santier?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Personal tesa sau santier?

Tehnicienii , in speta mecanici din ce categorie fac parte: tesa sau santier?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 02:08, 5 Noiembrie 2011
Personalul tesa isi desfasoara activitatea, in majoritatea timpului, la birou.
INVICTUS_5 a scris:

Poate sa fie si una si alta in functie de organigrama societatii.
Nu conteaza unde isi desfasoara activitate conteaza cum este organizata societatea

Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2011
adelaida_07, utilizator
INVICTUS_5 a scris:

Depinde unde se afla locul de munca al acestuia.Daca un tehnician este incadrat intr-un birou/serviciu avand specialitate tehnica,de ex. birou investitii,atunci acesta face parte din categoria personalului TESA,daca presteaza pe santier atunci va face parte din categoria angajatilor direct productivi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cereri fise de post Daniela2172 Daniela2172 pentru toti cei care cereti fise de post trimiteti-mi adresele de email si ce fisa vreti si va transmit tot ce am. (vezi toată discuția)
Raspunderea responsabilului ssm suciu_diana suciu_diana Buna seara, stiu ca in L 319 scrie ca Angajatorul este cel care raspunde in final de orice situatie de SSM, insa intr-o firma unde exista sefi de lucrare ... (vezi toată discuția)
Salarizare tesa dragosmusat dragosmusat Care sunt modalitatile de salarizare pentru personalul TESA? Exista vreo modalitate ca personalul TESA dintr-o intreprindere sa fie platit in cote procentuale ... (vezi toată discuția)