avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat din oficiu
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat din oficiu

am o problema pe care cred ca o au toti avocatii "proaspeti". sunt inscris la "oficii", dar nu prea ma inteleg cu avocatul care este responsabil de repartizarea acestor oficii. nu am nici cea mai mica problema cu cei de la parchet si politie. acum, ceea ce vreau sa aflu este daca exista vreo posibilitate sa merg la oficii fara sa mai fie nevoie sa trec sa iau semnatura si delegatii de la acesta. Ma refer la acele spete de la parchet (declaratii, UP...)
va rog mult, am nevoie de ajutor stie cineva vreo posibilitate:((:((
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:31, 29 Septembrie 2008
Nu numai fata de colegii avocati nu este corect si legal, dar si fata de persoana acuzata care poate sa nu primeasca o asistenta juridica de calitate corespunzatoare din moment ce exista riscul ca avocatul sa aiba interesul de a mai fi chemat si cu alta ocazie, caz in care ar putea sa fie ,,cooperant" cu organele de ancheta.
Daca avocatul este supus tentatiei de a mai fi chemat de organul de urmarire penala pe motiv ca este ,,cooperant" , exista riscul iminent ca avocatul sa nu mai fie obiectiv sau corect in timpul in care acorda asistenta juridica din oficiu.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criza de bani pentru plata onorarilor avocatilor care presteaza asistenta juridica din oficiu CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Daca statul prin organele sale ar proceda la executarea silita a persoanelor care datoreaza cheltuieli de judecata ar avea bani pentru incetarea crizei lipsei ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu incepatorius incepatorius a mai fost postat, stiu, dar va rog nu stergeti. Il pun si aici, pentru ca de fapt aici este locul lui, in primul forum nu era vizualizat de cine trebuia cu ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in lipsa avocatului plecat din tara? multumesc duraplex duraplex Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: de 1 an sunt cercetata penal intr-un dosar, astazi mi-a venit o citatie prin care sunt chemata la politie. De la ... (vezi toată discuția)