am o problema pe care cred ca o au toti avocatii "proaspeti". sunt inscris la "oficii", dar nu prea ma inteleg cu avocatul care este responsabil de repartizarea acestor oficii. nu am nici cea mai mica problema cu cei de la parchet si politie. acum, ceea ce vreau sa aflu este daca exista vreo posibilitate sa merg la oficii fara sa mai fie nevoie sa trec sa iau semnatura si delegatii de la acesta. Ma refer la acele spete de la parchet (declaratii, UP...)
va rog mult, am nevoie de ajutor stie cineva vreo posibilitate:((:((
Nu numai fata de colegii avocati nu este corect si legal, dar si fata de persoana acuzata care poate sa nu primeasca o asistenta juridica de calitate corespunzatoare din moment ce exista riscul ca avocatul sa aiba interesul de a mai fi chemat si cu alta ocazie, caz in care ar putea sa fie ,,cooperant" cu organele de ancheta.
Daca avocatul este supus tentatiei de a mai fi chemat de organul de urmarire penala pe motiv ca este ,,cooperant" , exista riscul iminent ca avocatul sa nu mai fie obiectiv sau corect in timpul in care acorda asistenta juridica din oficiu.