avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Pareri despre admitere 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Pareri despre admitere 2011

am vazut parerile tuturor celor care au trecut prin examenul de admitere in Barou 2011. Ce sa spun....o mare pacaleala. Cineva avea o vorba:" in viata trebuie sa te bati cu urzici vii, nu cu unele moarte." stie cineva care este urzica moarta in speta noastra?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 13:04, 5 Noiembrie 2011
Pot sa fiu :offtopic: si sa zambesc :)? :sorry:

Nu inteleg de ce ati impanzit forumul cu intrebari si nu le scrieti pe toate intr-un singur topic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Vad ca ati deschis mai multe topicuri cu acelasi subiect. Ce s-a intamplat la admitere? Grilele nu au fost atat de grele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Noiembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
Eu am luat examenul. La grile : aproximativ 70 de grile banale si 30 de grile cu grad de dificultate medie.
La sinteza : penal + procedura penala - dificultate mica, sub medie.
Civil : dificultate medie
Procedura civila : dificultate sporita + barem arbitrar facut.

Problema : subiectivismul celui care corecteaza lucrarea, scrisul urat al unor candidati. Degeaba scrie cineva ceva corect, daca cel care corecteaza nu ii intelege scrisul,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Barou GEG GEG Buna ziua! Ar putea cineva sa ma lamureasca va rog, in ce consta examentul de admitere in Barou? Sunt doar grile? Si cate la fiecare discilplina? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)
Examen barou zerognost zerognost Pentru urmatorul examen de intrare in avocatura care sunt cartile de sinteza recomandate a fi studiate pe langa legislatia din bibliografie? Multumesc! (vezi toată discuția)