avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... unde se incadreaza?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

unde se incadreaza?

doi politisti de la arme si munitii +un reprezentant ajvps au intrat pe o proprietate privata, ingradita, semnalizata cu ,, proprietate privata" pt. a constata o infractiune pe pescuit. proprietarul are o asociatie sau ceva de genu, cu acte, in care i se da dreptul la activitati piscicole. eu aveam acordul proprietarului. ala de la ajvps nu avea ce cauta acolo.politistii aveau? infract. e la legea 23/2008 si m au incadrat la pescuit cu japca. in proc. verb. de confiscare mi-au luat lanseta cu mulineta si fir-fara nimic altceva pe ea. si asa m au si vazut. ce e de facut?

Cel mai recent răspuns: lucida , utilizator 18:32, 5 Noiembrie 2011
in ce perioada ati fost ''prins la pescuit''?
va intreb ca este posibil ca incadrarea sa fi fost facuta ca urmre a faptului ca pescuiati in sezonul prohibit de lege, in care este interzisa captura la anumite specii de pesti...etc.'' si de aici rezulta si consecinta...
cat despre acordul proprietarului spatiului si despre modul cum au patruns organele respective acolo....trebuie studiata problema (cu elemente faptice , si pe hartie...in sensul ca trebuie sa aveti probe: martori, inscrisuri)
proprietarul are toate actele si nu e in sezonul de prohibitie. el are ceva inregistrat cu acte cu tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum e cu pescuitul in perioada de prohibitie? klaus86 klaus86 Constituie infractiune: pescuitul electric, cu materii explozive ori cu substante narcotice; pescuitul reproducatorilor in timpul perioadei de ... (vezi toată discuția)
Talhari platiti de patron... gigelas gigelas 4 pescari,cu permis valabil,merg sa pescuiasca pe un canal,care arata neamenajat, neingradit si fara a fi vreun panou care sa mentioneze ca ar fi o proprietate ... (vezi toată discuția)
Legalitate cotizatie ajvps botosani vlad196938 vlad196938 Va salut cu respect ! Am platit taxa de pescuit sportiv , cotizatia, anuala in iulie 2015. Logic ar trebui sa fie valabila pana in mai 2016 , nu ? La ... (vezi toată discuția)