avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hartuire!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hartuire!

Buna ziua. As ruga pe cei care citesc acest mesaj sa ma ajute, sa ma indrume spre o rezolvare a situatiei pe care v-o prezint.
Cred ca sunt hartuit, asa consider eu, ca altfel nu ma pot exprima. De ce spun asta, pentru ca unele persoane sustin ca as fi gay si as avea o relatie cu o persoana. Ma ameninta ca au poze cu mine si mesaje...ceea ce nu exista, pentru ca nimeni nu le arata, sunt doar vorbe, nu au dovezi. Mi-au "patat" imaginea in intreaga comunitate. Cum as putea sa-i fac sa inceteze? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:55, 5 Noiembrie 2011
incearca sa nu arati persoanei care te ameninta ca nu iti pasa.ignoral. sau mergi si fa plangere.sfatul meu
Afisati-va cu femei.
aveti posibilitatea sa depuneti plangere pentru santaj...(art. 194 alin 2 C.pen)...
sebastian-barbulescu a scris:

aveti posibilitatea sa depuneti plangere pentru santaj...(art. 194 alin 2 C.pen)...


Sebastian santajul stiu ca reprezinta altceva. In cazul de fata, din explicatiile domnului de unde rezulta santajul? Poate nu pricep eu ceea ce a scris.:sorry:

Sa-i actionati in instanta civila si sa le cereti daune morale .Sau sa depuneti plangere penala, dar nu pentru santaj, intrucat nu amintiti ca acele persoane v-au pretins vreun folos material in schimbul ,,tacerii ,, lor, ci pentru amenintarea ,,cu o fapta pagubitoare,, impotriva dvs. Puteti , de asemenea , sa le cereti daune morale si in procesul penal, pe latura civila.Este foarte important sa aveti dovezi ale sustinerilor dvs., martorii v-ar fi de mare folos.

Alte discuții în legătură

Hartuire andreix19 andreix19 Buna ziua, De la un timp am inceput sa ma simt hartuita. Cu 5 luni in urma m-am despartit de fostul prieten si de atunci a inceput calvarul (el are 21 de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, recent am discutat pe mesaje cu o fata…prima oara ... Mike Oldfield Mike Oldfield Buna ziua, recent am discutat pe mesaje cu o fata…prima oara pe whatsapp apoi pe instagram…mi-a trimis filmulete erotice..dupa care..eu am cedat..si am ... (vezi toată discuția)
Amenintari sau santaj ? conditii sorin78 sorin78 Am primit acum 2 luni un sms de amenintari, pe scurt: imi cere un fost coleg plata unei datorii [u]contestate [/u] si zice ca \"[i]daca nu platesc pana la ... (vezi toată discuția)