avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hartuire!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hartuire!

Buna ziua. As ruga pe cei care citesc acest mesaj sa ma ajute, sa ma indrume spre o rezolvare a situatiei pe care v-o prezint.
Cred ca sunt hartuit, asa consider eu, ca altfel nu ma pot exprima. De ce spun asta, pentru ca unele persoane sustin ca as fi gay si as avea o relatie cu o persoana. Ma ameninta ca au poze cu mine si mesaje...ceea ce nu exista, pentru ca nimeni nu le arata, sunt doar vorbe, nu au dovezi. Mi-au "patat" imaginea in intreaga comunitate. Cum as putea sa-i fac sa inceteze? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:55, 5 Noiembrie 2011
incearca sa nu arati persoanei care te ameninta ca nu iti pasa.ignoral. sau mergi si fa plangere.sfatul meu
Afisati-va cu femei.
aveti posibilitatea sa depuneti plangere pentru santaj...(art. 194 alin 2 C.pen)...
sebastian-barbulescu a scris:

aveti posibilitatea sa depuneti plangere pentru santaj...(art. 194 alin 2 C.pen)...

Sebastian santajul stiu ca reprezinta altceva. In cazul de fata, din explicatiile domnului de unde rezulta santajul? Poate nu pricep eu ceea ce a scris.:sorry:

Sa-i actionati in instanta civila si sa le cereti daune morale .Sau sa depuneti plangere penala, dar nu pentru santaj, intrucat nu amintiti ca acele persoane v-au pretins vreun folos material in schimbul ,,tacerii ,, lor, ci pentru amenintarea ,,cu o fapta pagubitoare,, impotriva dvs. Puteti , de asemenea , sa le cereti daune morale si in procesul penal, pe latura civila.Este foarte important sa aveti dovezi ale sustinerilor dvs., martorii v-ar fi de mare folos.

Alte discuții în legătură

Hartuire andreix19 andreix19 Buna ziua, De la un timp am inceput sa ma simt hartuita. Cu 5 luni in urma m-am despartit de fostul prieten si de atunci a inceput calvarul (el are 21 de ... (vezi toată discuția)
De aproape un an de zile sunt hartuita de o femeie , care a tot ... gratiela26 gratiela26 De aproape un an de zile sunt hartuita de o femeie , care a tot crezut ca i-am \'\'furat \'\' sotul . Cu toate ca am avut bunavointa de a-i explica ca nu ... (vezi toată discuția)
Santaj si amenintare blueelf08 blueelf08 Exista in codul penal vreun articol care sa pedepseasca santajul si amenintarea? Pentru ca deja nu mai suport sa fiu santajata si amenintata fie prin sms, fie ... (vezi toată discuția)