De aproape un an de zile sunt hartuita de o femeie , care a tot crezut ca i-am ''furat '' sotul . Cu toate ca am avut bunavointa de a-i explica ca nu exista asa ceva si crezand in naivitatea mea ca totul este in regula si ca putem sa ne vedem linistiti de viata noastra , aceasta in mod intentionat a vorbit catre toate cunostintele mele , lucruri neadevarate , punandu-ma intr -o situatie degradabila atat psihic si fizic. A folosit conturi false pentru a ma denigra in fata familiei mele . Astfel, mama mea a vazut si citit lucruri oribile despre mine , punandu-ma intr-o situatie unde cu greu mai pot iesi . Ultimele mesaje dupa 'un cont de fb fals , limbajul suburban folosit cat si continutul acestuia , primit de mama mea si de catre mine , a fost : mesajul catre mine era de santaj , sa dau bani ca sa nu fie postate public anumite poze comprimatatoare despre mine , si mesajul primit de mama , era unul atat de vulgar in care nu poate fi reprodus , dar i se spunea daca este pregatita sa vada aceste poze.
In cautarea de a afla cine si al cui este contul , pentru ca imi trebuia si dovada , am aflat ca apartine aceastei femei. Cu aceste dovezi m-am dus la politie unde am depus plangere si i s-a deschis un dosar penal privind santajul .
Problema sta in felul urmator : sunt sceptica ca se vor rezolva aceste lucruri , probabil o sa i se aduca la cunostinta si foarte probabil o sa se potoleasca .
Eu moral sunt la capatul puterii , efectiv sunt terminata psihic si nici la psiholog nu am fost, crezand ca imi pot reveni. Vreau sa plateasca pentru tot raul care mi l-a facut , inclusiv familiei mele .Eu si familia mea nici nu o cunoastem … nici nu ne cunoaste , dar ma tot intreb cat de josnic ca om sa fi sa incerci sa te razbuni , sa distrugi niste oameni , pentru ce ? satisfactie ?
Vreau sa mi se faca dreptate , si ma gandesc sa o dau in judecata ...cu toate mesajele , cu toate dovezile , cu tot ce a incercat ea sa faca in decursul la 1 an de zile , credeti ca ar fi o solutie sa imi gasesc linistea ? Si da , vreau daune morale si scuze atat mie si familiei mele ….vreau sa plateasca pentru tot raul care ni l-a facut .
Astept solutia cea ma buna !
Cel mai recent răspuns:
Adrian ALBU , Avocat
07:19, 18 August 2021