avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Defaimare si injurii Buna seara! De cateva luni, o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Defaimare si injurii Buna seara! De cateva luni, o vecina din ...

Defaimare si injurii
Buna seara! De cateva luni, o vecina din bloc ma tot injura si face niste acuzatii false la adresa mea si a familiei mele. Deja simt ca cedez psihic. Am blocat-o in privat, dar acum ma ataca pe grupul asociatiei de proprietari. Prima data cand a facut asta, am evitat sa-i raspund penttu ca am zis ca se potoleste sau ca este beata. Am printuri facute. Va rog sa imi spuneti daca pot face ceva legal ca aceasta persoana sa se potoleasca. Am 2 copii mici si vreau doar liniste.
Cel mai recent răspuns: onetime , utilizator 21:51, 14 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solutia este un proces civil in care puteti solicita daune morale.Dezavantajul.este ca in astfel de situatii daunele morale care se pot obtine sunt relativ mici ,4,5000 de lei..Daca vreti sa o linistiti atunci mergeti la un av pt a demara actiunea..
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc mult! O sa iau legatura cu un avocat pentru ca simt ca cedez psihic
In cazul presedintei de bloc care m-a injurat si impins afara din biroul administratorului cand am cerut niste explicatii legate de banii cheltuiti pot proceda la fel? Am si 3 martori
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2022
onetime, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ,mă aflu într-o încurcătură și nu știu cum ... Anonimi87 Anonimi87 Bună ziua ,mă aflu într-o încurcătură și nu știu cum să-mi recapat liniștea Apreciez enorm dacă mă puteți sfătui In urmă cu ceva timp m-am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă un bărbat, colegul soțului meu, a afirmat ... Sorina Gabi Sorina Gabi Bună ziua! Dacă un bărbat, colegul soțului meu, a afirmat către toți colegii săi, în afara soțului meu (căruia i se aruncă anumite aluzii ... (vezi toată discuția)
Acuzatii false + amenintarea cu moarte si lovire PrunaA PrunaA Buna ziua! Scriu si eu in cautarea unor sfaturi si informatii utile, avand in vedere ca nu prea sunt \"in tema\"cu unele notiuni si procesuri. Poveste pe ... (vezi toată discuția)