avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Hartuire pe WhatsApp
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Hartuire pe WhatsApp

Buna tuturor.

De ceva timp fara nici un motiv intemeiat , o cunostinta de familie o tot hartuieste, jigneste si ameninta pe mama prin intermediul WhatsAp, cam de trei saptamani. Mentionez inca o data ca nu are nici un temei justificat.
Ce poate sa faca in aceasta privinta ? Constituie mesajele de pe WhatsApp o proba?
Cel mai recent răspuns: anul2015 , utilizator 11:30, 19 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Pot fi considerate probe. Puteti formula plangere penala si prezenta dovezile.
Ince consta hartuirea?
Jigniri,vulgaritate,mesaje trimise constant, diverse amenintari cu ideea defaimarii, a incercat cu diverse minciuni si la locul de munca al mamei. Mai nou a postat pe facebook cateva poze gen "cocalari" pe care i le didica memei mele sau scria porecla familiei si a scris de doua ori (nebunii, sau nebuni aia) ceva de genul, referinduse la intreaga familie.
Sper ca am fost destul de explicit in termenii mei.
Cam ce sansa de reusita are acest fel de proces ?
In cazul in care lucrurile nu revin la normal probabil ca va trebuii sa se ajunga in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari, santaj, hartuire si defaimare alina3345 alina3345 Buna ziua. In urma cu un an, am avut o relatie de un an jumate cu un taximetrist.dupa o luna, a inceput sa ma injure,ii spuneam ca vreau sa ne despartim si ma ... (vezi toată discuția)
Plangere penala hartuire Paula2014 Paula2014 Buna ziua, de 10 luni familia mea este injurata zilnic si batjocorita de vecinii de la parter (noi locuim deasupra lor), deoarece blocul in care locuim este ... (vezi toată discuția)
Dupa o relatie in care am fost santajata sunt jignita pe internet alina3345 alina3345 Buna seara. Am nevoie urgent de un sfat.in urma cu doi ani am avut o relatie cu un barbat de profesie taximetrist. Relatia a durat un an jumate n am locuit ... (vezi toată discuția)