avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

Buna seara... as dori foarte mult sa stiu daca, in cadrul procesului de partaj, pot fi impartiti banii din conturile sotului (conturi care au fost deschise in timpul casatoriei din banii trimisi de sotie, aceasta avand un loc de munca in strainatate) pe care acesta le-a lichidat inainte de initierea divortului?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iuliaistratescu , utilizator 12:32, 6 Noiembrie 2011
Daca dovediti ca au existat si ca nu i-ati cheltuit in comun, puteti cere parte din suma
Va multumesc pentru raspunsul promt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri achizitionate dupa divort din bani comuni simmona simmona Buna ziua! In cazul in care s-au mai purtat discutii pe aceasta tema, imi cer scuze. Nu am apucat sa citesc toate subiectele. Am o intrebare referitoare la ... (vezi toată discuția)
Control bancar in proces de divort moisetdo moisetdo Este posibil ca in cadrul unui proces de divort, poate in cel de partaj, sa se poata cere efectuarea unui control a conturilor bancare ale sotiei ? Din ... (vezi toată discuția)
Partaj madalina444 madalina444 Buna seara, în cazul unui divorț, având în vedere ca bunurile făcute în prealabil sunt în străinătate, ași dori sa știu cum se împart , ... (vezi toată discuția)