avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Frauda, sau nu?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Frauda, sau nu?

Buna ziua.
Acum vreo 6 ani, am lucrat ca reprezentant la [sc nebancara]. Dupa mai putin de un an am renuntat din motive de sanatate si mai mult am avut si persoane care m-au agresat, avand in vedere ca eu colectam ratele direct din casele clientilor odata pe saptamana. Am predat totul OK cu semnaturi si tot ce trebuie pt demisie.
Acum sunt sunata de nu stiu ce avocat de acolo ca am comis o frauda, adica cineva care, nu a mai vrut sa plateasca si i-mi amintesc persoana, pt ca era de o violenta verbala de nesuportat, a gasit o chitanta putin cam neclara, adica era o incasare de 60 ron, dar clienta afirma ca era vorba de 600 ron si ma acuza ca diferenta de 540 mi-as fi insusit-o.
Care trebuie sa fie reactia mea la amenintarile lor cu politia si alte asemenea chestii, mai ales ca stiu bine ca nu am obiceiul sa fac asemenea fapte, mai ales ca am fost o persoana care am avut gestiune 20 de ani si se referea la vanzarea de bilete de teatru, am fost o vreme si casier unde dadeam si salarii si nu mi s-a pus niciodata in carca o asemenea acuzatie.
Multumesc anticipat pt raspuns
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 10:32, 6 Noiembrie 2011
este o chestiune care nu se poate demonsra....daca pe chitanta scrie 60 lei...cum persoana respectiva pretinde ca a achitat 600lei...nu s-a uitat pe chitanta???? nu a vazut ce scrie, ea nu a primit un exemplar???
cat imp trecut de atunci...?
poate fi o persoana cu probleme.... :)
din punctul meu de vedere, dv. sunteti exclusa din aceasta chestiune, dat fiind faptul ca s-a semnat o fisa de lichidare atunci cand ati plecat ..in care probbil figurati ca nuaveti datorii...
iar cand o sa va mai sune ''dl. avocat'' incercati sa nu va mai pierdeti cu firea la amenintarile lui...oricum debitul e prea mic pentru a putea fi recuperat in instanta...si cheltuiala e preamare...si sunt sigur ca fac asta doar ca ssa va intimideze... ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie sc nebancara theogrigore theogrigore Buna ziua, am si eu o problema mare cu cei de la sc nebancara. In 2006 am facut o rata cu buletinul pentru produse in valoare de 2200 de ron. in primele 7 ... (vezi toată discuția)
Somatii de la o societate de recuperari creante rrazvan rrazvan Buna ziua,vreau sa incep spunandu-va ca am 13 ani.Parintii/buncii mei nu se pricep cu Internatul si in general cu ce tine de It.Le-am promis unor rude,ca-i voi ... (vezi toată discuția)
Pot fi dată în judecată pentru un comentariu calomnios făcut de cineva de pe contul meu de facebook? se poate verifica de unde a fost scris acel comentariu? BlueAer BlueAer Buna seara! Am fost amenintata de catre presedintele unei organizatii al carui membru sunt si platesc taxa de membru luna de luna, ca voi fi data in judecata ... (vezi toată discuția)