avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... obligatia institutiilor publice de a da politiei copii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

obligatia institutiilor publice de a da politiei copii xerox de pe actele intocmite

Va rog sa-mi spuneti care este actul normativ in care se precizeaza ca institutiile publice au obligatia de a furniza politiei copii xerox dupa procesele verbale pe care le-au incheiat. Mentionez ca nu a inceput vreo urmarire penala. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: minulescu35 , utilizator 11:26, 7 Noiembrie 2011
obligatia este generala de a pune la dispozitie organelor de cerecetare penala. nu se distinge intre institutiile publice si private, deoarece s-ar face. prin urmare, ma indoiesc ca , daca au fost solicitate nu sunt puse la dispozitie....sunteti convins ca politia a solicitat
Daca ati putea totusi sa-mi precizati legea in care se statueaza obligatia de a furniza politiei copii dupa actele intocmite de institutiile de control ale statului. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un politist de la paza si ordine sa inceapa urmarirea penala? dinata dinata Am următoarerea speţă.Un prieten este judecat pentru mai multe infractiuni, dintre care pentru doua din ele urmarirea penala a fost inceputa prin ... (vezi toată discuția)
Cum se stie daca exista un dosar penal si cam dupa cat timp se deshide? alin1980 alin1980 Buna ziua , In urma cu 7 luni de zile o cunostinta care detine un club a a vut un control de la orda si politia economica .. in urma controlului dupa spusele ... (vezi toată discuția)
Parchetul de pe langa judecatorie nu raspunde solicitarii partii vatamate de o otinere copii xerox dintr-un dosar clasat cornaca cornaca Parchetul de pa langa judecatorie nu raspunde cererilor si solicitarilor de a obtine copii xerox dintr-un dosar care a fost clasat prin : ORDONANTA DE CLASARE ... (vezi toată discuția)