avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cheltuieli de judecata

Curtea de apel BUCUREªTI Constata nul recursul
Solutie: Constată nul recursul declarat de recurenta Obligă recurenta la plata cheltuielilor de judecată reduse, în cuantum de 2000 lei, către intimat. Irevocabilă.

Ce inseamna asta ? Sunt reduse cheltuielile de judecata castigate deja inainte de recurs sau doar cele pt recurs?
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2011
andreipops, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 7 Noiembrie 2011
Inseamna ca, vi s-a respins recursul, dar sunteti obligat la chieltuieli de judecata (pt. recurs) care au fost reduse de instanta, pana la 2.000 lei.....doar atat veti mai plati...asta daca dv. sunteti recurentul.
Odata ce recursul l-a declarat nul...nu se puteau pronunta asupra cheltuielilor din hotararea asupra careia recursul e nul.
andreipops a scris:

Curtea de apel BUCUREªTI Constata nul recursul
Solutie: Constată nul recursul declarat de recurenta Obligă recurenta la plata cheltuielilor de judecată reduse, în cuantum de 2000 lei, către intimat. Irevocabilă.

Ce inseamna asta ? Sunt reduse cheltuielile de judecata castigate deja inainte de recurs sau doar cele pt recurs?

Recursul declarat a fost declarat nul si intrucat cel care a formulat recurs a pierdut litigiu a fost obligat la plata cheltuielilor de judecata in cuantum de 2000 lei ...

Care a fost hotararea primei instante cu privire la cheltuielile de judecata? ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am dreptul la cheltuieli de judecata? gmatei gmatei Buna ziua, am castigat un proces in prima instanta si am obtinut si cheltuieli de judecata - o suma destul de mare. Paratul a facut recurs, iar acesta a ... (vezi toată discuția)
Explicatii sentinta bisu bisu nu am cunostinte de drept imi puteti spune cum se traduce urmatoarea hotatare .Solutia pe scurt: Admite recursul. Modifică sentinţa civilă recurată în ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare speciala - hotarare care sa tina loc de act autentic asanacheromel asanacheromel Va rog : ce sanse sunt sa fie admisa o contestatie in anulare speciala la un recurs pronuntat de un Tribunal , in cazul in care instanta de recurs a anulat ... (vezi toată discuția)