avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general microintreprindere-cheltuieli cursuri universitare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

microintreprindere-cheltuieli cursuri universitare

buna ziua,
sub ce forma poate fi inregistrata plata taxelor pt cursuri universitare la zi-drept-in conditiile in care angajatul este ruda de gradul I cu patronul si este vorba de o microintreprindere. Este important gradul de rudenie? Trebuie trecuta suma respectiva pe statul de plata si impozitata ca un venit de natura salariilor daca firma nu beneficiaza de nici o deducere fiscala? Multumesc. O zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

Impozit pe salariu redus când ai în întretinere copil minor nicolle2014 nicolle2014 Bună seara! Am un prieten care mi-a spus ca dacă trimit la locul de munca o adeverință prin care spun ca am un copil în întreținere nu îmi va ... (vezi toată discuția)
Deducere la salariu Zetu Elena Zetu Elena Am 2 nepotele care locuiesc efectiv cu noi (bunicii dinspre mama).Mama lor a decedat iar tatal nu lucreaza, nu are ajutor de somaj, deci practic nu are nici un ... (vezi toată discuția)
Deducere personala anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati : - pot beneficia de deducere personala copii peste 18 ani care inca urmeaza o forma de invatamant? forma de invatamant ... (vezi toată discuția)