avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aviz de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aviz de functionare

Suntem o societate cu profil confectii textile si am avut in incinta societatii un magazin alimentar care in prezent nu mai functioneaza dar dorim sa infiintam in acest spatiu o spalatorie pentru curatat si spalat articole textile.
Intrebarea este daca trebuiesc obtinute avize PSI,mediu etc pentru ca se schimba destinatia spatiului respectiv.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:19, 7 Noiembrie 2011
Da. Mai ales ca tipul de activitate e total diferita cel putin din punctul de vedere al protectiei mediului. Cel mai bine incepeti cu autorizarea pe acel punct de lucru a activitati pe care doriti s-o incepeti(la registrul comertului).
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize sara1985 sara1985 Buna seara, Ca si un srl-d care are obiect de activitate comertul cu amanuntul al imbracamintei, in magazine specializate, ce fel de avize sunt necesare? ... (vezi toată discuția)
Avize functionare s.r.l. Costin1985 Costin1985 Salutari, am un SRL nou infiintat, si ma pregatesc sa deschid punctul de lucru, activitatea CAEN principala este 4719, insa printre multe alte coduri am si ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea schimbarii destinatiei spatiului comercial adiarc adiarc Buna ziua, Am urmatoarea speta: Intr-un spatiu comercial(care din constructie, in CF, este spatiu comercial) doresc sa deschid o spalatorie/curatatorie ... (vezi toată discuția)