avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ruperea logodnei.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ruperea logodnei.

Am cunoscut o fata si dupa o perioada ne-am logodit. Am depus si actele sa ne casatorim , dar s-a imbolnavit tatal meu si a trebuit sa contramandam. Intre timp relatiile dintre noi s-au racit si nu va mai avea loc nicio nunta. Nu am locuit impreuna, ea nu lucra si am sustinut-o cu bani. I-am platit cateva rate la masina luata in leasing, am cumparat cate ceva (covoare, mic mobilier) pentru apartamentul inchiriat de ea si unde urma sa ne mutam impreuna, i-am platit chiria si intretinerea de cateva ori. Toate acestea le-am facut in ideea ca urma sa ne casatorim, era viitoarea mea sotie si as fi facut totul pentru ea. Pot sa mai recuperez ceva din banii cheltuiti cu ea? Mentionez ca am ceva chitante, facturi si martori care sa confirme situatia expusa. Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:08, 8 Noiembrie 2011
Frumos si elegant ar fi sa discutati direct cu persoana, poate rezolvati amiabil totul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj, rog ajutor!!! maria0802 maria0802 M-am inteles cu sotul meu sa divortam de comun acord, iar partajul sa-l facem la notariat. Acum el s-a razgandit, sfatuit probabil de rudele lui, si m-a dat in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa merg la divorț din cauza ca sotia m-a înșelat. ... Robi2904 Robi2904 Buna ziua. Vreau sa merg la divorț din cauza ca sostia ma înșelat. Suntem căsătoriți de 1 an si 4 luni. Nu avem nimic pe numle nostru nici inainte de ... (vezi toată discuția)
Doresc lamurire x_man42 x_man42 am divortat de sotia mea pe 19 oct 2010 . sotia mea intentioneaza sa deschida actiune de partaj pt apartamentul in care locuim de 22 de ani.statutul acestui ... (vezi toată discuția)