avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul venituri in perioada concediului pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul venituri in perioada concediului pentru cresterea copilului

In afara de slujba nr. 1, sunt si traducator autorizat. In perioada sarcinii (care urmeaza a fi parte din ultimele 12 luni de munca inainte de nastere) am prestat servicii de traducere, pentru care am platit impozite...etc.
Intrebarea mea este daca aceste venituri suplimentare se vor lua in calcul la indemnizatia de crestere a copilului (care se va naste in a doua jumatate a lunii ianuarie 2012). Multumesc
Cel mai recent răspuns: profnt , utilizator 21:31, 24 Iunie 2012
Administratia Finaciara- veniturile declarate si contributiile platite.

Administratia fiscala va da o adeverinta cu veniturile profesionale impozabile din cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.
Buna seara!

Urmeaza sa nasc in luna iulie.

Am obtinut urmatoarele venituri in ultimele 12 luni. Inteleg ca trebuie sa solicit adeverinte de la cei trei angajatori. Pentru situatia a) imi e clar, e adeverinta tip. Ce fel de documente trebuie sa obtin pentru situatia b? si c)? Va multumesc anticipat!

a) salariu profesor colegiu de stat - contract pe durata nedeterminata

b) salariu profesor plata cu ora liceu particular - conventie pe durata determinata 1 an

c) venituri obtinute ca expert-formator intr-un proiect POSDRU - conventie pe durata determinata pentru 3 luni

Luati de la Primarie mai multe formulare de adeverinta si fiecare angajator completeaza o astfel de adeverinta de venituri.
Va multumesc!

Mai am o dilema. In proiectul POSDRU am avut conventie pentru iunie, iulie si august 2011, insa din septembrie 2011 pana in martie 2012 proiectul a fost suspendat, iar plata orelor de formare s-a facut in aprilie 2012.

Cand se considera ca am obtinut aceste venituri, in iunie, iulie, august 2011 sau in aprilie 2012 pentru a sti indreptul caror/carei luni sa fie trecute pe adeverinta?

Cu multumiri anticipate!

Alte discuții în legătură

Venituri acceptate pentru a beneficia de indemnizatia de crestere copil veveritzab veveritzab Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca stie cineva care sunt veniturile acceptate pentru a beneficia de indemnizatia de crestere copil. Mai exact ma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie urmare sot militar silviu_mirel silviu_mirel Indemnizatia primita de sotiile/sotii cadrelor militare (cf. Legii 80/1995) mutate in alta garnizoana in interes de serviciu se incadreaza in categoria ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua.Cum se calculeaza indemnizatia de crestere a copilului? (vezi toată discuția)