avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... firma de cablu iti poate pune sechestru?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

firma de cablu iti poate pune sechestru?

eu am fost plecata o perioada de acasa si nu am platit cablul pe o perioada de trei luni: august, septembrie si octombrie! Astazi am primit un telefon de la o firma de recuperari ca joi vin sa-mi puna sechestru pe bunurile din casa datorita neplatii X-(#-o! Pana astazi ei nu m-au sunat macar o data sa imi zica sa platesc si in momentul in care eu am vrut sa fac o pauza la contract mi-au zis ca nu se poate decat daca platesc o anumita suma. au dreptul sa puna sechestru pe bunuri asa sau trebuie sa ma dea in judecata? va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:30, 14 Noiembrie 2011
au dreptul insa nu este asa simplu ! Trebuie sa apeleze la instanta.
Ma indoiesc sa poata face asta legal asa de rapid.
Cereti-le hotararea instantei de executare silita. Daca nu o au, urati-le vant din pupa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit banca petrusa petrusa in luna august 2009 sotul meu a facut un imprumut la banca numai cu buletinul lui(pt nevoi personale)....in luna iulie 2010 ia venit acs ca mai are de platit ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati! rodica gachi rodica gachi In luna septembrie 2007 am contractat un credit de la TBI . Banii i-am ridicat printr-un card emis de banca Transilvania pe baya unui cont deschis la ei. Am ... (vezi toată discuția)
Am rate neplatite la 5 banci si la 1 firma de leasing Daniel30 Daniel30 Buna ziua tuturor ! Am si eu o nedumerire ! Din cauza unei idei de afaceri foarte proaste am reusit performanta negativa sa acumulez datorii totale la 5 banci ... (vezi toată discuția)