avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nu am nici un venit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nu am nici un venit

In cazul in care tatal care plateste pensia alimentara , nu are un venit stabil , nu lucreaza nicaieri , este si bolnav(nu este pensionat pe caz de boala) , ce prevede legea in acest caz. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mihalycostas , utilizator 18:23, 28 Septembrie 2008
Nu prea vad, arata-mi si mie exact de unde reiese... eu nu vad indicii in acest sesn.
Si oricum, a fi avocat nu inseamna a fi psiholog sau/si detectiv totodata...

P.S. Nu te-am votat eu negativ...
Parca nu stiti , ca sa iesi la pensie de boala in Ro este .........., stiu pe cineva care a facut actele , pana le-a facut a murit de epuizare(stat in picioare pe la comisii -vino maine vino poimane , mai trebuie o hartie , trebuie sa fiti mai bolnav decat sunteti in realitate , ect) , - te duci sa te angajezi -nu ai studii de ajuns , nu ai clificarea care trebuie , nu ai varsta agreata de angajator, iar la tarnacop nu se pune problema , P.S.parca traiti in alta tara
Domnule Costas, va rog sa nu faceti aprecieri la adresa unor oameni de pe forum, e impotriva regulamentului.

Cu privire la demersuri, nu inteleg pan a la urma: ori nu aveti calificarea necesara, ori nu aveti sanatatea necesara pentru a munci. :-/
In plus, aceste demersuri pot fi facute prin mandatar, deci nu e capat de lume... Nu chiar toate, dar aproape...
Ca sa nu spun ca orice om bolnav ar face demersuri pentru un ban in plus, cu atat mai mult cu cat traieste din atat de putini bani ca dv.
Mi se pare ciudat; oricum, in aceste conditii, veti putea fi obligat la achitarea unei pensii de intretinere pentru copil.
Imi cer scuze daca am folosit un limbaj neadegvat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indatoriri parintesti ContSters206390 ContSters206390 Buna ziua! Va rog frumos daca ma poate ajuta si pe mine cineva. Sunt la master in primul an, nu am implinit inca 24 de ani, insa tatal meu nu imi mai da nici ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere dodorel62 dodorel62 Buna ziua . Eu am de achitat o pensie de intretinere si in hotararea pronuntata de judecatorie trebuie sa platesc aceasta suma pana cand fiul meu termina ... (vezi toată discuția)
Reducerea pensiei de intretinere vali63 vali63 Buna ziua tuturor! Sunt divortata de 1 an, iar Judecaria din Iasi la pronuntarea divortului a stabilit marirea pensiei de intretinere pentru copil de la 13% ... (vezi toată discuția)