avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract de telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract de telefonie

Am un abonament cu doua numere de telefon la o companie de telefonie mobila si prin luna mai am vrut sa trec unul pe cartela.Am sunat la un operator care a spus ca cartela e prea veche (10 ani)si nu se poate trece pe cartela. M-a convins sa raman la un abonament social de 2 euro, ca nu e o suma mare si poate mai suna cineva pe el. Am primit un mesaj pe telefon de prelungire cu 2 ani dar nu am dat importanta atata timp, cat nu am semnat si nu am luat nimic la oferta.Acum constat ca sunt multe telefoane in buzunar si am vrut sa-l reziliez dar operatorul a spus ca are acceptul meu verbal de prelungire a contractului cu 2 ani si trebuie sa platesc contavaluarea lunilor ramase.Consider ca este un abuz si doresc sa stiu cum pot renunta la contract legal si conform legilor in viguare.#-o
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:48, 7 Noiembrie 2011
nu-l mai platiti! cereti rezilierea printr-o adresa scrisa cu nr. de inregistrare!
cum vor face dovada acceptului verbal? v-au inregistrat? si ce? mai mare infractiune fac daca e asa...:)
Depuneti cerere de reziliere si solicitati un raspuns in scris.
Cu un raspuns sau nu in scris, oricum sesizati aspectele astea protectiei consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - compania de telefonie mobila nu vrea sa rezilieze contracte care se incheie azi 99gyo 99gyo BUNA SEARA Nu stiu ce sa fac cu una din retelele de telefonie mobila care refuza sa rezilieze contractele a 2 abonamente. Sa fiu mai explicit, contractele ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la abonament la cartela MariaC23 MariaC23 Buna ziua Eu as vrea sa trec de la abonament, dar abonamentul meu inca nu a expirat si, mai am si o suma de 30 eur restanta pe care nu vreau sa o platesc ca ... (vezi toată discuția)
Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul orange piata nicolae ... Florin Donu Florin Donu Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am ... (vezi toată discuția)