Am un abonament cu doua numere de telefon la o companie de telefonie mobila si prin luna mai am vrut sa trec unul pe cartela.Am sunat la un operator care a spus ca cartela e prea veche (10 ani)si nu se poate trece pe cartela. M-a convins sa raman la un abonament social de 2 euro, ca nu e o suma mare si poate mai suna cineva pe el. Am primit un mesaj pe telefon de prelungire cu 2 ani dar nu am dat importanta atata timp, cat nu am semnat si nu am luat nimic la oferta.Acum constat ca sunt multe telefoane in buzunar si am vrut sa-l reziliez dar operatorul a spus ca are acceptul meu verbal de prelungire a contractului cu 2 ani si trebuie sa platesc contavaluarea lunilor ramase.Consider ca este un abuz si doresc sa stiu cum pot renunta la contract legal si conform legilor in viguare.#-o
nu-l mai platiti! cereti rezilierea printr-o adresa scrisa cu nr. de inregistrare!
cum vor face dovada acceptului verbal? v-au inregistrat? si ce? mai mare infractiune fac daca e asa...:)
Depuneti cerere de reziliere si solicitati un raspuns in scris.
Cu un raspuns sau nu in scris, oricum sesizati aspectele astea protectiei consumatorului.