avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

cum pot sa imi inmatriculez si eu masina fara sa platesc acea taxa de poluare?tin sa mentionez k masina este inca in circulatie,in germania,pe numele sotului,cu nr de germania,cu absolut totul platit la zi acolo.se poate judeca aici ,in tara inainte sa o radieze acolo,iar cind mi se da verdictul aici k pot sa o inscriu?d-voastra ce parere aveti,?am inteles k este posibil,dar exact nu stiu,ce acte imi trebuie,sa initiez procesul,cum trebuie sa procedez.ma poate lumina si pe mine cineva?va multumesc si astept un raspuns din partea d-vvoastra.
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 17:48, 7 Noiembrie 2011
In principiu , este posibila inmatricularea fara plata taxei, dar e necesara o identificare RAR la noi, o cerere de calcul a taxei, o cerere de inmatriculare fara plata la serviciul de inmatriculari si refuzul lor de inmatriculare , contract de vanzare-cumparare de acolo, deci trebuie radiata acolo.Procesul dureaza din cauza ca instantele sunt tare aglomerate- cca 1 an - timp in care poti circula daca numerele de acolo le iei valabile mai mult.La noi poti circula 3 luni cu nr provizorii si nu am certitudinea ca nu se poate circula si mai mult , daca faceti dovada ca aveti proces pe rol de inmatriculare fara taxa
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2011
LORELA UNGURIANU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto! andrei_bartender andrei_bartender Este legala taxa auto? Se poate inmatricula o masina adusa din strainatate fara a plati aceasta taxa? cum? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Taxa poluare auto - nu vreau sa o achit vidoqc vidoqc Am cumparat in 2009 un VW T5 in Germania si l-am inmatriculat pe numele meu acolo. Platesc taxe, impozite si asigurari in Germania. Doresc sa il inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)