cum pot sa imi inmatriculez si eu masina fara sa platesc acea taxa de poluare?tin sa mentionez k masina este inca in circulatie,in germania,pe numele sotului,cu nr de germania,cu absolut totul platit la zi acolo.se poate judeca aici ,in tara inainte sa o radieze acolo,iar cind mi se da verdictul aici k pot sa o inscriu?d-voastra ce parere aveti,?am inteles k este posibil,dar exact nu stiu,ce acte imi trebuie,sa initiez procesul,cum trebuie sa procedez.ma poate lumina si pe mine cineva?va multumesc si astept un raspuns din partea d-vvoastra.
In principiu , este posibila inmatricularea fara plata taxei, dar e necesara o identificare RAR la noi, o cerere de calcul a taxei, o cerere de inmatriculare fara plata la serviciul de inmatriculari si refuzul lor de inmatriculare , contract de vanzare-cumparare de acolo, deci trebuie radiata acolo.Procesul dureaza din cauza ca instantele sunt tare aglomerate- cca 1 an - timp in care poti circula daca numerele de acolo le iei valabile mai mult.La noi poti circula 3 luni cu nr provizorii si nu am certitudinea ca nu se poate circula si mai mult , daca faceti dovada ca aveti proces pe rol de inmatriculare fara taxa