avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mi-am luat teapa cu un telefon...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mi-am luat teapa cu un telefon...

Buna ziua! Mi-am luat teapa pe un site de vanzari , unde am cumparat un telefon nokia e71 , am vorbit cu respectivul vanzator si mi-a zis ca telefonul e original , in schimb cand am primit coletul (coletul a fost trimis prin posta cu plata in ramburs) am constatat ca telefonul este de fapt o replica/chinezarie/fake. Ce as putea face sa imi recuperez banii? Ar fi posibil cazul unui denunt?
Cel mai recent răspuns: Andreea-Ionescu , utilizator 18:58, 7 Noiembrie 2011
Mergerti la politie cu facturi, indicati ce site este, faceti plangere penala pentru inselaciune.
Va ajuta mult faptul ca plata este ramburs - asta inseamna ca aveti numele si adresa celui care v-a inselat.

Faceti plangere imediat la politie - au fost cazuri cand l-au prins pe faptas in momentul in care isi ridica banii de la posta.

E cam tarziu, dar asa cum a scris si @Ares_3, va puteti considera mai fericit decat altii aflati in situatia Dvs., deoarece aveti adresa expeditorului coletului. Numai sa si recunoasca . Ar putea spune ca v-a trimis telefonul comandat si l-ati inlocuit. Este si aceasta o varianta.
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2011
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp ar trebui sa primesc un raspuns la o plangere (pentru inselaciune)? Eli_Marina Eli_Marina Buna ziua. In urma unei \"tepe\" pe care am luat-o, in data de 6.05.2011, prin intermediul site-ului [editat] (am luat o teapa in sensul ca am comandat de la ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cipi21 cipi21 Buna ziua, am comandat in urma cu cateva zile un telefon APPLE iPhone 16 GB second hand, de pe un site cu anunturi publicitare online. Am vorbit la telefon cu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau frauda ?!? tabooo tabooo Tin sa mentionez ca sunt utilizatorul siteului de licitatii binecunosctu okazii iar de curand am licitat pentru un telefon. Toate bune si frumoase pana cand am ... (vezi toată discuția)