buna seara,
am construit o casa in jud VRANCEA la tara pe un teren de 500mp acordat de primaria din localitate sprijin pentru tineri casatoriti pina an 35 de ani am ingradit 1000mp iar pe cei 500 mp imgraditi abuziv am construit un grajd pentru animale deoarece mi sa-au parut putini cei 500mp acordati de primarie pentru a construi o casa si dependinte la tara deoarece nu am nici canalizare si vreau sa cultiv si eu in propria gradina legume pentru copii mei tin sa mentionez ca panza freatica este la 1,20m sub casa vreau sa stiu daca pot intra in legalitate deoarece la primarie sunt tratat ca ultimul om de catre primar an speranta unui raspuns va multumesc anticipat
Dumneavoastra doriti practic sa legalizati un furt. Asteptati 30 de ani (presupun ca ati ingradit terenul inainte de 1 octombrie) si puteti deveni proprietar prin uzucapiune.
Teren uzucapiune
alina elena
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu o consultaie juridica privind un teren.Bunicii mei au cumparat un teren de 1000mp, pe care au construit o casa cu etaj in ... (vezi toată discuția)