O echipa din partea primariei venita pe teren a observat ca toti cetatenii de pe strada mea au scurgeri de apa menajera si pluviala in santul de pe marginea drumului,din lipsa de canalizare .De amintit ar fi faptul ca in zona cu pricina locatarii ,platitori de taxe si impozite la primarie au familii de 3-4-5- persoane si un teren aferent curte +locuinta date de primarie in loturi de 250-300mp (spatiu foarte mic pentru a-ti mai construii un grajdi si cele necesare unei familii de la tara).bineinteles ca am fost amenintati cu amenzii pt.nerespectarea unor legii de mediu etc.Ce e de facut? care ne sunt sansele daca chiar se adeveresc amenintarile?
pai daca nu este prevazut ca acolo sa fie canalizare...credeti ca apa menajera se poate trimite in sant !
santul are alte atributii , nicidecum colectarea de apa menajera !
de ce nu va montati o fosa septica?
Eu am avut rugamintea sa-mi dati un punct de vedere juridic ,dacaa-mi aduceti in discutie rolul santului .....dar daca tot am ajuns aici sa va mai spun ca :Loturile de teren date de primarie sunt f mici si abia ajung pt.constructii fosa mare unde sa mai facem?,in aceasta zona de la poalele unui deal panza freatica este ff aproape de suprafata,asta-nseamna ca orice fosa sapata in pamant din momentul construirii se umple cu apa,ganditi-va ce inseamna cand ploua (ca-n ultima perioada)si viitura de pa acel deal vine inspre curti,fose etc .umple tot si ajunge pana-n sant si uiteasa ajunsaram ca cei vinovati sa fim doar noi cetatenii de pe strada.Revin la intrebarea:ne poate amenda invrun fel primaria pe acest motiv?