avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apa menajera in santul din fata casei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apa menajera in santul din fata casei

Buna seara,

Am voie sa las apa mea menajera (apa de la bucatarie si baie fara apa de la wc) sa curga in fata casei mele in sant pe domeniul public? Dar vecinul, are voie sa infunde santul respectiv din acest motiv?
In localitate nu exista canalizare.
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 28 Martie 2014
xyz2012, utilizator
Cel mai recent răspuns: Georgelius , utilizator 19:54, 28 Martie 2014
Nu puteti evacua apa menajera pe domeniul public , puteti primi amenda . Trebuie sa va construiti fosa septica .
Am luat deja masurile necesare.
Cum ramane cu vecinul?
Pentru vecin puteti face o sesizare la Primarie.
Santul respectiv are ca destinatie captarea si transportul apei pluviale. Blocarea lui poate crea multe neajunsuri, inclusiv inundatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)
Blocarea accesului la garaj/gradina de un şanţ de scurgere melcio melcio Situatia este urmatoarea: conducta de apa potabila functioneaza in comuna dar conducta de canalizare nu a fost inca instalata.. Vecinul meu de vizavi care nu ... (vezi toată discuția)
Nu am primit raspuns de la primarie, au trecut mai mult de 30 zile ciprianbelu ciprianbelu Buna ziua, Am depus la Primaria com. Frumusani, jud. Calarasi, 2 documente: 1 - o cerere de bransare la apa curenta (canalizare nu exista), au trecut mai ... (vezi toată discuția)