avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN comert cu amanuntul materiale pentru constructii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN comert cu amanuntul materiale pentru constructii

Obiectul principal de activitate actual este <<4673 Comert cu ridicata al materialului lemnos si a materialelor de constructie si echipamentelor sanitare>> si functionam ca furnizor de materiale pentru constructori / magazine materiale pentru constructii . In situatia in care vom deschide un magazin cu materiale pentru constructii putem utiliza acelasi CAEN? Nu am gasit nicaieri corespondentul pentru vanzare cu amanuntul :((
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: m0nique , utilizator 11:47, 8 Noiembrie 2011
Asta e codul pentru comertul cu amanuntul:
4752 - Comert cu amanuntul al articolelor de fierarie, al articolelor din sticla si a celor pentru vopsit, in magazine specializate
Pe acesta l-am gasit in nomenclator, insa practic nu are nici-o legatura cu ceea ce vindem noi (izolatii in general). Nu era mai simplu sa existe un cod <<Comert cu amanuntul al materialelor pentru constructii>> ???

@sad : multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca vand materiale didactice ce cod caen trebuie? LuminitaNatali LuminitaNatali Buna ziua, daca vand materiale didactice ce cod CAEN trebuie sa am, se vor vinde, rechizite, ce tine ce laborator chimie, ex. eprubete, microscoape,jocuri ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt vanzare accesorii geam termopan adela05 adela05 Ce cod caen imi trebuie pt un magazin care vinde accesorii de geam termopan? Multumesc (vezi toată discuția)
Pfa feronerie, scule electrice si mecanice etc. Maitre57 Maitre57 Daca vreau sa deschid un magazin cu articole de feronerie, electrice, scule de mina, scule electrice, electrocasnice ce cod caen trebuie ca PFA? (vezi toată discuția)