Mai exact, in urma cu ceva timp un vecin binevoitor, beat fiind a inceput sa loveasca fara nici un motiv,cu nesat, la ora 3 dimineata, usa apartamentului meu. Situatia se repeta a nu stiu cata oara nu numai cu mine ci si cu ceilalti vecini de pe palier. De data aceasta insa, fetita mea de 4 ani s-a speriat foarte tare si este traumatizata. Individul este cunoscut sectiei de politie in a carei raza de actiune se afla blocul nostru, ca un betiv bataus foarte violent.
Urmand cursul legal, m-am dus sa depun plangere la politie asteptandu-ma ca individul cu pricina sa primeasca macar o amenda. Au trecut mai bine de 2 luni si desi m-am dus de nenumarate ori la politie ca sa vad cum decurge ancheta, daca s-a dispus vreo masura impotriva lui si de fiecare data primesc raspunsuri evazive care imi starnesc indoiala ca politistii au fost mituiti.
Ce as putea face impotriva politistilor ca sa-i determin sa-si faca datoria. Exista vreo lege care sa le reglementeze statutul. Am eu vreo parghie de actiune impotriva lor?
Nu ati precizat daca ati primit raspuns oficial la plangerea adresata politiei
Initial puteti sesiza dezinteres,eventual tergiveresarea solutionarii la nivelul sefului ierarhic superior,sau in caz ca situatia persista puteti intra in audienta la comandantul unitatii
traumatizata nu cred ca e fetita.poate doar speriata.
ca a mituit politistul,m-as mira.deunde sa aiba un vagabond atatia bani?
poate primii o amenda,dar nu mai mult.daca va distrus usa,faceti plangere penala pentru distrugere.
``uramand cursul legal``,trebuia sa sunati la 112.
daca toti vecinii au fost deranjati,cu de ati depus numai dumneavoastra plangere?