Buna ziua.
Am nevoie de un sfat in legatura cu urmatoarea problema: de vreo 7 ani, in blocul in care locuiesc, in una dintre uscatoriile/camarile aflate pe scara blocului, locuieste un barbat.S-a instalat in uscatoria de la ultimul etaj al blocului, vis-a-vis de usa pe care se intra si/sau iese (de) pe acoperisul blocului, a pus lacat pe acea usa, are doar el chei de la acel lacat, nimeni nu mai are acces pe acoperisul blocului, foloseste acoperisul blocului pe post de WC, s-a racordat la cablul de curent electric, la cablul tv.Mai mult, este un betiv notoriu, care tot timpul este beat si foarte agresiv (asupra unei vecine chiar acum o saptamana a ridicat mana, sa o loveasca, iar pe unul dintre copiii unei alte vecine l-a bruscat si strans de gat de doua ori).A avut de multe ori probleme cu politia, insa i se da o amenda si este lasat in pace.Locatarii blocului s-au saturat de el si de problemele pe care le face, insa nu iau masuri pentru a fi evacuat deoarece sora barbatului respectiv locuieste in acelasi bloc, la etajul 4, iar daca cineva indrazneste sa se ia de el, sora lui ii face acelei persoane un circ groaznic, cu amenintari, jigniri, samd (d-na pe care a vrut sa o loveasca sapt trecuta a chemat politia la momentul respectiv, iar betivul a luat amenda, insa acum este terorizata de amenintarile si jignirile pe care si le aud, atat ea, cat si sotul ei, de fiecare data cand se intalnesc cu sora betivului respectiv).Precizez faptul ca uscatoria in care locuieste acel barbat nu apartine surorii lui, si, din cate am auzit, ar fi apartinut unor vecini care au decedat.As dori sa stiu ce se poate face, care sunt pasii de urmat, astfel incat acea persoana sa fie evacuata.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns:
johnpescar , utilizator
15:50, 16 Mai 2011