avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA

Buna ziua,
Am un PFA platitor de TVA inregistrat in registrul operatorilor intracomunitari care presteaza servicii ingineresti. In eventualitatea incheierii unui contract in China,cum se procedeaza,cum se emit facturile?Trebuie sa platesc TVA in Romania?Declaratia 390 mai trebuie emisa sau se refera doar la operatorii intracomunitari?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 22:12, 7 Noiembrie 2011
Cred ca mai bine va transformati in SRL unde lucrurile sunt ceva mai simple
de ce credeti asta, d-na avocat? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod intracomunitar pfa neplatitor de tva Vlad444 Vlad444 Am cateva intrebari legate de necesitatea obtinerii codului intracomunitar. In contextul in care un PFA neplatitor de TVA (partida simpla, sistem real) in ... (vezi toată discuția)
Atingere plafon tva Cornel83 Cornel83 Buna ziua, As dori o clarificare pentru urmatoarul scenariu: PFA norma de venit (domeniul IT - caen 6202), inregistrat in scopuri de TVA doar pentru ... (vezi toată discuția)
Achizitii prestari servicii intracomunitare AIV AIV O societate din Polonia imi presteaza niste servicii( sablare si vopsire poduri) in Romania, emit facturi societatii din Romania fara TVA. Intrebare: Trebuie ... (vezi toată discuția)