Daca nu s-a prins de faza...de principiu nu...
Insa e bine sa mergeti si sa achitati contravaloarea acestora in lei...(probabil ca pe acele bonuri figurati cu numele si CNP-ul???)
Angajatul care a luat bonurile va plati cumparaturile dvs. - pana la urma cineva pe ''lantul'' rambursarii/decontarii va observa ca sunt expirate si suma va trebui recuperata de undeva. Iar cel mai simplu este de la angajatul care nu s-a gandit ca cineva care are tichete de masa poate uita de ele intr-un sertar.
Din salariul ei / lui urias de vanzator nici n-o sa simta cand o sa-i retina banii, nooo... O sa zica sa fiti sanatos, sa mancati linistit ce ati cumparat.
Ma simt prost. Insa chiar nu era mare suma 8.72 lei.
Dar problema mea era ca pentru acele 8.72 lei pot sa primesc o amenda de nu stiu 1000RON frauda sau asa ceva? Exista in lege ca daca mi so aceptat cu ce am platit dupa acela pot sa ma cauta si sa ma treaga la raspundere? Nu am falsificat sunt ale mele numai expirate. S-ar fi putut sa nu ma uit nici eu ca sunt expirate.
Nu puteti primi amenda, in opinia mea. Pentru magazin este mult mai simplu sa recupereze banii de la vanzator decat sa va caute pe dvs. pentru 8.72 lei.
Cim determinat
Liadore
Ca angajator am uitat sa inregistrez in termen 4 contracte determinate de munca si anume:( nu am depus actul aditional la ITM prin care prelungeam CIM)
1) ... (vezi toată discuția)