avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bonuri de masa expirate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bonuri de masa expirate

Am platit la un comerciant cu bonuri de masa expirata.

Pot sa am ceva necazuri din cauza acesta?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:41, 9 Noiembrie 2011
Daca nu s-a prins de faza...de principiu nu...
Insa e bine sa mergeti si sa achitati contravaloarea acestora in lei...(probabil ca pe acele bonuri figurati cu numele si CNP-ul???)
Da sunt bonuri de masa ale mele totul in regula numai nu sunt valabile. L-am gasit in sertar ieri si am incercat daca mi-l acepta si nici nu so uitat.
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2011
RaptorBlood, utilizator
Angajatul care a luat bonurile va plati cumparaturile dvs. - pana la urma cineva pe ''lantul'' rambursarii/decontarii va observa ca sunt expirate si suma va trebui recuperata de undeva. Iar cel mai simplu este de la angajatul care nu s-a gandit ca cineva care are tichete de masa poate uita de ele intr-un sertar.

Din salariul ei / lui urias de vanzator nici n-o sa simta cand o sa-i retina banii, nooo... O sa zica sa fiti sanatos, sa mancati linistit ce ati cumparat.
Ma simt prost. Insa chiar nu era mare suma 8.72 lei.
Dar problema mea era ca pentru acele 8.72 lei pot sa primesc o amenda de nu stiu 1000RON frauda sau asa ceva? Exista in lege ca daca mi so aceptat cu ce am platit dupa acela pot sa ma cauta si sa ma treaga la raspundere? Nu am falsificat sunt ale mele numai expirate. S-ar fi putut sa nu ma uit nici eu ca sunt expirate.
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2011
RaptorBlood, utilizator
S-ar fi putut, intr-adevar... Insa nu a fost asa.

Nu puteti primi amenda, in opinia mea. Pentru magazin este mult mai simplu sa recupereze banii de la vanzator decat sa va caute pe dvs. pentru 8.72 lei.

Alte discuții în legătură

Raspunderea co-gestionarelor greensea greensea Buna ziua Va rog, ajutati-ma intr-o situatie Gestiunea societatii este tinuta in comun de doua gestionare. La inventar s-a descoperit o lipsa la gestiune ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare intentie furt ContSters376451 ContSters376451 Buna, am fost ieri la Lidl,ca de obicei, fara amaratii aia de 50 de bani in portmoneu. Respectiv, nu am putut sa-mi iau un cos. In magazin fiind cu multe ... (vezi toată discuția)
Cim determinat Liadore Liadore Ca angajator am uitat sa inregistrez in termen 4 contracte determinate de munca si anume:( nu am depus actul aditional la ITM prin care prelungeam CIM) 1) ... (vezi toată discuția)