am avut un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului (0.8). am plecat in strainatate avand permisul suspendat. nu am putut in acel moment sa-l predau ptr ca il uitasem in strainatate. Am lasat avocatul sa se ocupe de tot. am vrut sa ma intorc in tara si avocatul mi-a spus ca mi s-a dat drumul la permis si pot veni cu masina. intr-o localitate am fost oprit pentru depasire pe linie continua. le-am predat permisul si mi s-a dat dovada de 30 de zile. nu am fost verificat deci nu au aflat de suspendare iar eu am crezut ca totul este in ordine. dupa cateva luni procesul pe care il aveam deja s-a solutionat si am primit un an cu suspendare.la o luna am primit instiintare ca cei din localitatea in care am fost oprit pentru depasire pe linie continua s-au aotosesizat si mi-au facut dosar penal pentru condus cu permisul suspendat. ce se poate face in aceasta situatie pentru a ma salva? va rog frumos ajutati-ma cu un sfat. multumesc!
Conducerea cu permisul suspendat angajeaza raspunderea penala a dvs , in speta este vorba despre savarsirea unei infractiuni.
Luati legatura cu avocatul dvs pt indrumari in acest sens.
multumesc penrtu raspuns. va rog poate cineva sa-mi spuna daca se mai poate face ceva si cam ce s-ar putea face?
Alte discuții în legătură
Permis anulat?
alexoctave
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati intr-o chestiune legata de permisul auto. Pe data de 20 decembrie 2010 am depasit pe linie continua un alt autoturism ... (vezi toată discuția)