avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat!!!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat!!!

am avut un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului (0.8). am plecat in strainatate avand permisul suspendat. nu am putut in acel moment sa-l predau ptr ca il uitasem in strainatate. Am lasat avocatul sa se ocupe de tot. am vrut sa ma intorc in tara si avocatul mi-a spus ca mi s-a dat drumul la permis si pot veni cu masina. intr-o localitate am fost oprit pentru depasire pe linie continua. le-am predat permisul si mi s-a dat dovada de 30 de zile. nu am fost verificat deci nu au aflat de suspendare iar eu am crezut ca totul este in ordine. dupa cateva luni procesul pe care il aveam deja s-a solutionat si am primit un an cu suspendare.la o luna am primit instiintare ca cei din localitatea in care am fost oprit pentru depasire pe linie continua s-au aotosesizat si mi-au facut dosar penal pentru condus cu permisul suspendat. ce se poate face in aceasta situatie pentru a ma salva? va rog frumos ajutati-ma cu un sfat. multumesc!
Cel mai recent răspuns: frecu , utilizator 18:43, 29 Septembrie 2008
Conducerea cu permisul suspendat angajeaza raspunderea penala a dvs , in speta este vorba despre savarsirea unei infractiuni.
Luati legatura cu avocatul dvs pt indrumari in acest sens.
multumesc pentru raspuns. din pacate avocatul mi-a spus ca este prea tarziu si sa las situatia asa, poate voi primi tot cu suspendare. este posibil?
Nu prea. Luati legatura cu un alt avocat pana nu este prea tarziu.
Soferi VIATA ARE PRIORITATE,
Can va urcati la volan ganditi-va la copii vostrii , la sotiile voastre sau la mamele voastre.:help:
multumesc penrtu raspuns. va rog poate cineva sa-mi spuna daca se mai poate face ceva si cam ce s-ar putea face?

Alte discuții în legătură

Permis anulat? alexoctave alexoctave Buna ziua Va rog sa ma ajutati intr-o chestiune legata de permisul auto. Pe data de 20 decembrie 2010 am depasit pe linie continua un alt autoturism ... (vezi toată discuția)
Daca nu am fost informat pot luat 2 pedepse cu suspendare? danut666 danut666 in 2010 am condus sub influenta bauturilor alcoolice,politistii dandu-mi permisul de conducere inapoi,avocatul de atunci mi-a confirmat ca am voie sa conduc pe ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan si conducere fara permis ionicaion ionicaion In anul 2009 am fost oprit de un politist , masina proprietatea mea dar conducea un prieten care nu poseda permis de conducere, eu fiind in stare de ebrietate. ... (vezi toată discuția)