avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... act de naturalizare sau integrare
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

act de naturalizare sau integrare

Buna ziua!Nevasta mea e cetatean german de origine romana.Are certificat de nastere romanesc,dar,i s-a eliberat buletin si pasaport nemtesc cu nume mic...transformat din OANA in JOHANNA.As vrea sa stiu ce acte imi trebuie sa fac dovada ca e aceeasi persoana in Romania,pt a-i putea scoate pasaport romanesc.Cei de la eliberari pasapoarte nu au vrut sa elibereze pasaport pe scuza ca nu stiu daca este aceeasi persoana.:sorry:Multumesc mult si o zi buna!
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 14:22, 8 Noiembrie 2011
In baza actului de naturalizare si a documentelor de identitate germane trebuie sa solicite inscrierea de mentiuni pe marginea actelor de stare civila romanesti privind schimbarea numelui/prenumelui: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie romana-germana was81 was81 Buna seara, locuiesc in Germania de 8 ani si indeplinesc toate conditiile de-a obtine si cetatenia germana, Intrebarea mea este -daca mi se ofera ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui prin obtinerea cetateniei italiane MARIA10 MARIA10 am obtinut cittadinanta italiana prin care am revenit la numele dinainte de casatorie .Avand pasaport cu domiciliul in strainatate pasaportul expira si e pe ... (vezi toată discuția)
Cum poate obtine buletin un cetatean roman/american fara acte romanesti? cristiroma cristiroma Buna ziua, am o cunostinta care este in urmatoarea situatie: A emigrat in 84 in america timp de 30 de ani. Si-a luat cetatenia americana, iar la intoarcere si ... (vezi toată discuția)