avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Comunicare politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Comunicare politie

Buna seara!
As dori un ajutor. Am primit astazi o comunicare din partea Insp. de Politie al jud, Ialomita, prin care mi se solicita sa comunic datele de identificare ale persoanei care a condus autovehiculul meu in data de 12.07.2008.in localitatea Cosereni, unde autovehiculul a circulat cu 62Km/h fata de limita legala de viteza de 50Km/h din acea zona.
Problema ar fi ca , desi sunt proprietarul si totodata unicul conducator al masinii si, la un interval de cateva luni fac cate un drum pe DN2, nu imi mai amintesc daca am fost sau nu la acea data(respectiv cu 75 zile in urma) prin localitatea respectiva. Cum ar trebui sa procedez in acest caz?...sa solicit sa mi se trimita inregistrarea evenimentului, sau sa comunic datele mele, desi nu am convingerea ferma ca am mers la acea data in acea zona?
Va multumesc anticipat pentru orice ajutor.
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2008
LCN, utilizator
Cel mai recent răspuns: LCN , utilizator 21:34, 26 Septembrie 2008
Solicitarea este suspecta din moment ce radarul are o marje de eroare de 10%.
Daca a condus altcineva auto comunicati acest lucru daca nu aratati ca autoturismul dvs a stat in garaj !
Si cum sa arat ca a stat in garaj?
Nu ar fi mai bine sa solicit sa imi trimita inregistrarea video pe care pretind ei ca o au?
Sau ar fi bine sa trimit intai datele mele, apoi sa le solicit inregistrarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar fix, cosereni, ialomita BogdanH BogdanH Buna ziua! Am primit o amenda la un radar fix in localitatea Cosereni, jud. Ialomita. In procesul-verbal scrie ca \"a fost inregistrat cu dispozitivele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu un model de contestare a unui ... mary50 mary50 Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu un model de contestare a unui proces verbal pentru o amenda primita de sotul meu pentru viteza. In proces scrie ca a avut ... (vezi toată discuția)
Contestatie/reducere suspendare permis dsptc dsptc Astazi am fost detectat de un aparat radar TRU-CAM, situat in zona Cleja-Racaciuni,jud.Bacau, DN2, cu viteza de 103km/h, in urma caruia mi s-a suspendat ... (vezi toată discuția)