avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Control ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Control ITM

Cine a avut de curand control de la ITM ?Imi puteti spune si mie ce v-au cerut?ce v-au intrebat?Sa vedem de ce se mai leaga?Ce anume de la Revisal?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 21:08, 10 Noiembrie 2011
cam tot ce va lasat in invitatie, state pontaje, dosare personal, revisal depuneri dovezi,
Nu s-au anuntat inca.Dar doream sa stiu,ce vor sa verifice din pontaje si state si cum se face dovada la ceea ce am inscris si depus in Revisal.Eu transmit online.Asa ca poate verifica Revisalul din baza de date din calculator.
Pai, o sa ia declaratii la 1-2-10 persoane cand vin in control.. in special alea sa pice cu statele si cu pontajele. apoi statele sa cuprinda concedii si tot conform pontajelor. aa apoi sa nu se depaseasca numarul de ore pe pontaje, chesti din astea. Daca depuneti online nu mai duceti dovada.
Revisal-ul nu-l verifica din baza dvs de date din calculator ... acesta se verifica din baza de date a ITM-ului , intrucat exista si alte mentiuni la care nu avem acces ... de exemplu, numarul de zile de intarziere a transmiterii etc.

Documente solicitate la controale in domeniul relatiilor de munca le puteti gasi aici
[ link extern ]

sau

[ link extern ]
Daca am o angajata cu studii medii, pot sa o angajez si sa o platesc ca si contabil sef? Este vorba de firma privat romaneasca.Este legal sa angajez pe functie de studii superioare, persoana fara studii superioare?

Alte discuții în legătură

Control itm merepere merepere in cazul unui control de la ITM inafara de CIM, fise de post, copii acte studii, state, dovada platii contributiilor, pontaje, decizie persoana imputernicita ... (vezi toată discuția)
Dosar personal / pontaj / stat de plata AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Cu privire la dosarul de personal și pontajul care indica ora de intrare si ora de iesire: 1/ Dosarul de persoanl este obligatoriu sa existe ... (vezi toată discuția)
Angajatorul - nereguli silviu35 silviu35 ANGAJATORUL mia dat salariul de 650 in mina fara sa semnez nici un stat,si bonurile la fel dar nu sint trecute in contract. LA angajare nu mia cerut actele de ... (vezi toată discuția)