in cazul unui control de la ITM inafara de CIM, fise de post, copii acte studii, state, dovada platii contributiilor, pontaje, decizie persoana imputernicita REVISAL, ce se mai cere?
multumesc
am avut control de la ITM. In urma acestei experiente doresc sa va fac atenti asupra urmatoarelor probleme cu care m-am confruntat eu:
1. IN CIM trebuie precizate si criteriile de evaluare a activitatii profesionale. Daca nu le-ati prevazut se face act aditional la CIM;
2. durata minima a concediului este de 20 zile anual;
3. durata de preaviz in cazul concedierii este de 20 zile
4. pe exemplarul de CIM care se afla la dosarul salariatului trebuie sa existe dovada ca un exemplar a fost inmanat salariatului, prin nota: am primit un exemplar si semnat;
la control s-au solicitat:
- actele asociatiei
- CIM+dosarele de personal: fisa post , copii CI, acte studii, imputernicire completare revisal, atesta administrator, cazier...
- state salarii, dovada platii salariilor si a contributiilor
- pontaje
- rapoarte care se scot din REVISAL.
De asemenea, e bine sa faceti copii dupa acte ca sa nu trebuiasca sa le faceti/platiti acolo
Control itm
romanik
Cine a avut de curand control de la ITM ?Imi puteti spune si mie ce v-au cerut?ce v-au intrebat?Sa vedem de ce se mai leaga?Ce anume de la Revisal? (vezi toată discuția)
Nu mai este itm?
saftmiki
am sunat azi pentru o problema la ITM si mi-a zis ca de la data de 01.01.2011 nu se mai duc decizii de incetare sau orice modificare la contract la ITM.Cum ... (vezi toată discuția)