avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... societate aflata in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

societate aflata in insolventa

Buan ziua, o societate aflata in insolventa poate incheia un contract de locatiune cu o alta societate?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:46, 9 Noiembrie 2011
Adica sunteti in reorganizare judiciara sau deja in procedura falimentului. In prima faza mai merge, dar sa va incadrati in conditiile planului de reorganizare aprobat..
Buna seara .
Daca va fi cazul unei reorganizari judiciare si nu lichidare,se poate .
Marius Bote .
mai exista o varianta :
se poate - daca soc se afla in perioada de observatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionar unic si administrator 120656 120656 Buna seara, am o firma la care sunt actionar unic si am fost administrator. Firma are datorii la 2 banci si la distribuitori si a intrat in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Dula Nicoleta Dula Nicoleta Buna dimineața, Am o firma pe care am inchis-o anul trecut. Am datorie pe firma la banca și îmi opreste din salariul unde lucrez acum. Cum pot baga ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala in isolventa poate participa la licitatii? ssa232 ssa232 Concret! Societatea comerciala este in isolventa...automat nu poate participa la licitatii. Am auzit (posibil este doar un zvon) ca s-ar fi dat o lege (prin ... (vezi toată discuția)