avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

Contestatia la un PV trebuie facuta neaparat de persoana care face contestatia ( contravenientul ) sau poate sa o depuna o alta persoana ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:14, 8 Noiembrie 2011
poate fi trimisa si cu posta cu confirmare de primire,dar semnata de contestatar,ca si termen conteaza data expedierii nu data sosirii la destinatie
pai si daca o trimit prin posta cum aflu numarul dosarului meu de judecata ?
primiti citatie acasa
Contestatia poate fi depusa si prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie amenda contraventionala valeriuiulian valeriuiulian in data de 23 03 2012 a fost intocmit un pv de catre politia rutiera pe care nu l-am semnat acasa nu am primit pv ce se intamla dupa o luna se prescrie adica ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - unde trebuie depusa si insotita de ce documente? julius.jr julius.jr In data de 3-10-2011 mi-a fost intocmit un proces verbal de contraventie. pentru ca nu era adevarat ce scria in el am refuzat semnarea lui si pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Mi s-a pus în vedere sã timbrez în 10 zile. cum se calculeazã termenul și cum transmit taxa instanței? geavela geavela Am depus cerere de contestare a unei executari silite,deoarece pv de contraventie neplatit face obiectul unei plingeri aflate pe rol .Mi-a venit acasa inapoi ... (vezi toată discuția)