avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce pasi trb urmati pt schimbarea punctului de lucru ???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce pasi trb urmati pt schimbarea punctului de lucru ???

Buna ziua,

Ce trb sa fac daca am schimbat punctul de lucru ?
Suntem o firma de asigurari la inceput de drum... si nu cunosc toate detaliile, am intrat pe CSA la norme si ordine dar nu am reusit sa ma lamuresc. Am platit o taxa de 35 E,la fel ca si atunci cand ne-am infiintat, dar mai departe...
Cel mai recent răspuns: annamariab , utilizator 16:40, 8 Noiembrie 2011
Buna ziua,
mergeti la Registrul Comertului cu cotracult de inchiriere sau contractul de comodat intre dvs si noul proprietar, cu actele societatii dvs si acolo o sa completati o cerere si o sa scrieti o hotarare de asociat unic (daca sunteti unic asociat) conform careia hotarati deschiderea unui nou punct de lucru si inchiderea punctului de lucru vechi. Cei de la Registrul Comertului o sa va informeze exact cu ce trebuie facut.
Sper ca v-am fost de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte modificari si completari acte constitutive sc ContSters264388 ContSters264388 Buna ziua Am de facut la firma unde lucrez cateva modificari: 1. Prelungire spatiu sediu firma (cu contract inchiriere) 2. Deschiderea unui nou punct de ... (vezi toată discuția)
Decizie asociat unic cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am urmatoarea situatie: 1. trebuie inchis un punct de lucru al societatii, care nu mai functioneaza de anul trecut si pentru care nu a mai fost ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru udangiu udangiu Pasii si documentele necesare deschiderii unui [b]punct de lucru (magazin alimentar)[/b][i] (vezi toată discuția)