avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit

AM PRIMIT SI EU ASTAZI O NOTIFICARE DE LA FISC,UNDE INCA MAI AM DE PLATIT IMPOZIT PE VENIT...CREDEAM CA DACA PLATESC PANA LA 31 DEC AC ,PLATESC NUMAI DEBITUL.ACUM INTELEG CA TREBUIE SA PLATESC SI DOBANZILE...SE STERG DOAR PENALITATILE ....CE MAI BINE NE FAC ASTIA...
Cel mai recent răspuns: Cristina Alexandrescu , Contabil 15:07, 13 Noiembrie 2011
Daca achitati debitul (restant la data de 31.08.2011) pana la 31.12.2011, beneficiati de o reducere a majorarilor de intarziere si de anularea penalizarilor. In nici un caz nu este vorba de anularea tuturor majorarilor si penalizarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire penalitati la firme,daca se face plata datoriilor pana la 31 decembrie. getic2000 getic2000 Buna ziua,nu stiu daca am inteles bine din ce a zis domnul Boc intr-o zi la televiziune legat de scutirea de plata a penalitatilor firmelor daca se platesc ... (vezi toată discuția)
Og nr.30/2011 - privind modificarea si completarea codului fiscal petrescu alina petrescu alina Pentru obligațiile fiscale restante la 31 august 2011, penalitățile de întârziere se anulează sau se reduc. Despre ce obligatii fiscale este ... (vezi toată discuția)
Deduceri cheltuieli combustibil elena chilea elena chilea Buna ziua, In urma anularii deducerii cheltuielilor cu transportul-motorina, pentru anii 2009-2010, am de plata la fisc o suma si penalitatile aferente ... (vezi toată discuția)